Гострий перець - рецепти від домашніх кухарів

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...

читати далі
Аджика без болгарського перцю

Аджика без болгарського перцю

Аджика - це свого роду пряність, яку додають до м'яса або в суп. Господині готують кілька різновидів аджики на зиму. розповім, як приготувати аджику без болгарського перцю. опис приготування: аджику, на відміну від томатного соусу, довго не варять, а в деяких рецептах її і зовсім їдять в сиром...

читати далі
Аджика грузинська

Аджика грузинська

Ця пікантна грузинська приправа складається з гострого перцю і часнику з додаванням спецій, вона здатна звичайне блюдо вмить зробити неповторним і незабутнім, а ось приготувати її не важко. опис приготування: Аджику хоч раз в житті пробував кожен з нас, але якщо ви купували магазинний варіант,...

читати далі
Аджика з чилі перцю на зиму

Аджика з чилі перцю на зиму

Вашій увазі класичний рецепт аджики з чилі перцю на зиму. Тут дійсно немає нічого зайвого: соковиті томати, часник і перчик! Виходить дуже пікантно, адже ми ще й хрін додамо! смачно! опис приготування: Така аджика з чилі перцю на зиму в домашніх умовах готується дуже просто, виходить аджика за...

читати далі
Аджика з гострого перцю на зиму

Аджика з гострого перцю на зиму

зізнатися, я довгий час плуталася в інгредієнтах, з яких готують аджику. те, що традиційна аджика робиться з чилі, дізналася нещодавно. ось, як приготувати аджику з гострого перцю на зиму. опис приготування: Аджика, приготована з гострого перцю, нехай навіть з додаванням болгарського, не потре...

читати далі
Аджика з гострого перцю

Аджика з гострого перцю

Ця аджика готується з солодкого болгарського перцю і гострого стручкового перцю. Закуска виходить досить гострою і пікантною. Аджику намазують на хліб або використовують як соус до різних м'ясних страв опис приготування: Одна з найкращих і пікантних закусок на святковий стіл — це аджика з гост...

читати далі
Аджика з перцю на зиму

Аджика з перцю на зиму

Як же обійтися взимку без всіма улюбленого соусу - аджики? Тому майже кожна господиня заготовлює про запас кілька баночок цієї чудової закуски. Обов'язково підготуйте її і ви, не пошкодуєте! опис приготування: Господині придумали багато варіантів аджики, додаючи деякі нові продукти або готуючи...

читати далі
Аджика з перцю

Аджика з перцю

У нашій родині дуже люблять гостренькі аджику. Готується вона дуже швидко, і це дуже зручно. Хоч і зберігається вона довго, я все ж люблю робити невеликі порції і кожен раз різну, щоб не набридала. опис приготування: Класична аджика готується з помідорів, моркви і гострого перцю з додаванням р...

читати далі
Аджика пекуча

Аджика пекуча

Любіть гостреньке? Рекомендую скористатися даними рецептом і приготувати пікантну закуску, іменовану аджикою. Закуска виходить досить пекучою, за рахунок однойменного червоного перцю. Спробуйте! опис приготування: Відразу хочу попередити, що аджика виходить дійсно дуже пекуча. Так що краще сам...

читати далі
Аджика по-грузинськи

Аджика по-грузинськи

Справжня грузинська аджика готується з гострого стручкового перцю, зелені і спецій. Закуска виходить неймовірно гострою. Аджику використовують як доповнення до м'ясних страв і гарнірів. опис приготування: Класична аджика по-грузинськи в домашніх умовах — це неймовірна закуска, яку ви оціните п...

читати далі
Аджика з часником на зиму

Аджика з часником на зиму

Ви собі навіть не уявляєте, скільки унікальних рецептів має таке блюдо, як домашня аджика з помідорів! Сьогодні я покажу, як приготувати аджику з часником на зиму - пікантну закуску! опис приготування: Аджика є гостру приправу у вигляді густої пасти, яка прекрасно підходить до м'яса, рибі і ба...

читати далі
Аджика з хріном без варіння

Аджика з хріном без варіння

Пікантна і гостра закуска до будь-якого гарніру. Аджика готується з помідорів, хрону і гострого перцю чилі. Ніякої варіння не потрібно, аджика готується за допомогою звичайної терки. Спробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати аджику з хріном без варіння. Всі інгредієнти подрібнюємо...

читати далі
Аджика з горіхами

Аджика з горіхами

Моя улюблена аджика — це аджика з горіхами. Якщо в цю традиційну кавказьку приправу не додав горіхів, вона і назви аджика не заслуговує. Справжня аджика обов'язково повинна бути з горіхами. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як робити справжню аджику з волоськими горіхами. Благо робит...

читати далі
Аджика яблучна

Аджика яблучна

Цей рецепт належить до молдавській кухні, там аджику роблять без томатів, але з яблуками. розповім докладніше, як приготувати аджику яблучну. Таку можна варити або їсти в сирому вигляді. опис приготування: Сонячна і солодкувата аджика прекрасно підійде для бутербродів або салатів. Її можна зва...

читати далі
Аджика

Аджика

Рецепт гострої і ароматною пастоподібної маси з помідорів, червоного перцю, зелені і часнику. Традиційна абхазька приправа. опис приготування: 1. Ретельно промити помідори. Зробити на томатної шкірці надрізи (хрестоподібні), облити окропом, зняти шкірку і нарізати на половинки. промити яблука,...

читати далі
«Аппетітка»

«Аппетітка»

& Quot; Аппетітка" — це різновид соусу з помідорів і перцю, приготованих на зиму. Назва заготовки підказує, що його необхідно подавати перед основними стравами, щоб "; розпалити" апетит. опис приготування: & Quot; Аппетітка" НЕ трудомістка заготівля, готується швидко. Зазначу один момент. З ог...

читати далі
Чапра Донський

Чапра Донський

Чапра Донський — це смачний гострий перець в томаті. Відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв. По правді кажучи, дізналася я про це блюдо абсолютно недавно, і так сподобалося, що тепер готую! опис приготування: рецепт, як приготувати Чапра донську, я взяла з старовинної козацької кухні. ...

читати далі
Соус чилі солодкий для курки

Соус чилі солодкий для курки

Хочете приготувати натуральний смачний соус, який замінить будь-які покупні? Тоді на замітку вам пропоную рецепт приготування соусу чілі солодкого для курки, який ідеально доповнить ваші страви. опис приготування: Приготований соус чилі солодкий для курки в домашніх умовах можна використовуват...

читати далі
Гарячий соус «віскі»

Гарячий соус «віскі»

Рецепт приготування гарячого соусу "; Віскі ";. Чудове доповнення до м'ясних страв. кількість порцій: 10 оцет— 2 Ст. ложки Перець Chipotle в соусі Adobo— 2 Ст. ложки віскі— 1/4 склянки сік 1 лимона— 1 штука Коричневий цукор— 1/2 склянки мелений тмин— 1/4 чайних ложки сіль— 1 Ст. ложка Подр...

читати далі
Гуакамоле з авокадо

Гуакамоле з авокадо

Вирішила в цей раз спробувати зробити нове блюдо. швидше, закуску. причому, vegetarianskuyu. Читайте, як приготувати гуакамоле з авокадо. Це відоме блюдо мексиканської кухні, яке оцінять всі. опис приготування: Традиційно соус гуакамоле подають з кукурудзяними чіпсами начос. Їх можна замінити ...

читати далі