Мексиканський сирний соус
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося гостренького? Рекомендую вам рецепт, як приготувати мексиканський сирний соус, пікантний і гострий. Всі інгредієнти доступні і прості, такі є у кожного в холодильнику.
Сирний соус відмінно подавати з начос або звичайними картопляними чіпсами, а також зі свіжими або запеченими овочами. Якщо не хочете дуже гострий соус, замініть халапеньйо іншим перцем. Додайте будь-які спеції або суміш сирів. Готовий соус можна зберігати в холодильнику, а перед подачею розігріти.
- Халапеньо - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 230 грам

1. Вимийте перчик, розріжте його навпіл і видаліть насіння, потім наріжте його дрібно.

2. Сотейник відправте на вогонь, додайте в нього масло і розтопіть.

3. Додайте до масла перець і щіпку солі. Обсмажуйте до м'якості перцю.

4. Додайте борошно, перемішайте і готуйте ще 1 хвилину.

5. Влийте молоко і гарненько розмішайте віночком.

6. Натріть на тертці сир і викладіть його в сотейник, перемішайте до його розчинення.

7. Готовий соус перекладіть в соусник і подавайте з начос.