Східна кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...

читати далі
Aдана кебаб

Aдана кебаб

Адана кебаб - це одне з найпопулярніших страв в Туреччині. Його готують мало не на кожному кроці, в ресторанах, кафе і готелях. Ви можете приготувати його самостійно, якщо виберетеся на природу. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати Адана кебаб, то просто уважно прочитайте цей рец...

читати далі
Айран з кефіру з зеленню

Айран з кефіру з зеленню

йогурт — відомий кисломолочний напій, він прекрасно втамовує спрагу навіть в найбільшу спеку. Дієтологи рекомендують включати цей продукт в раціон людям в період схуднення та оздоровлення організму. опис приготування: Ще цей напій збільшує секреторну діяльність шлунка. Багато хто використовує ...

читати далі
Айран з сироватки

Айран з сироватки

Хочете корисного і смачного напою? Тоді придивіться до цього рецепту. Сьогодні я розповім, як готується айран з сироватки. Простий і актуальний рецепт чудового напою, приносить користь! опис приготування: Вперше такий айран я спробувала в одному з кафе Кисловодська. Подавали його в якості допо...

читати далі
Айран з огірками і зеленню

Айран з огірками і зеленню

Якщо ви хочете приготувати освіжаючий натуральний напій, тоді я поспішаю розповісти вам, як приготувати айран з огірками і зеленню. Пікантний і дійсно приголомшливий смак східної кухні! опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що айран з огірками і зеленню готують як зі свіжими огі...

читати далі
Йогурт з буряком

Йогурт з буряком

Смачний і підбадьорливий напій не тільки наситить організм корисними речовинами, але і освіжить в жаркий день. А ще айран з буряком - це ідеальний напій для тих, хто зібрався схуднути. опис приготування: Айран - унікальний напій. Він втамовує голод і спрагу, насичує організм корисними речовина...

читати далі
Айва в сиропі

Айва в сиропі

солодкий, ароматний турецький десерт Айва Татлиси сподобається всій родині. десерт пісний, але дуже смачний і незвичайний. Раджу обов'язково приготувати цю східну солодкість. опис приготування: Десерт традиційний турецький, тому точно дотримуйтесь рецептом. Робіть все за інструкцією. айва— 1...

читати далі
Ак-суп

Ак-суп

У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорійним. Тому прекрасно втамовує голод. Поївши тако...

читати далі
Ала-Тоо

Ала-Тоо

Ала-тоо - це страву киргизької кухні. Під такою назвою подається м'ясне блюдо з баранини. Може бути подано як котлети або як м'ясо-гриль. Як приготувати Ала-тоо (котлети)? Зараз розповім вам. опис приготування: Як приготувати Ала-Тоо? Пропоную випробувати мій хороший і зрозумілий рецепт. У цьо...

читати далі
Алю паратха

Алю паратха

Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопляна коржик, в начинку додаються часник і соєви...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним різноманітністю в вашому повсякденному і святк...

читати далі
Антеп езмесі

Антеп езмесі

Антеп езмесі - традиційна турецька закуска, яку подають перед основною стравою. Ця освіжаюча гостра овочева паста чудово освіжає і відмінно розпалює апетит перед насиченою турецької їжею. опис приготування: Антеп езмесі — турецька закуска на основі помідорів і перцю. Як правило, буває гострою ...

читати далі
Арабський коржик в духовці

Арабський коржик в духовці

Піч в домашніх умовах найрізноманітніші коржі замість хліба не тільки зручно, але і дуже смачно! Поспішаю поділитися з вами простим рецептом піти, який обов'язково варто взяти на замету. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати арабську корж. Вона хороша тим, що її можна по...

читати далі
Арабський коржик

Арабський коржик

м'який, повітряний, пишний хліб. Ось така вона, арабська коржик, Бінт Аль сан (буквально Дочка Таралкі). Подається до основних страв, в якості хліба або з молочними напоями. Заходьте, угощайтесь! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати арабську корж. Випікається вона шарами-коржи...

читати далі
Арахісова халва

Арахісова халва

те, що любимо з дитинства, виявляється легко можна приготувати вдома і насолоджуватися! Справжня арахісова халва! кількість порцій: 6 арахіс— 1 Склянка(сирої) цукор— 1 Склянка(для кращої патоки тільки тростинний від Містраль) Вода— 100 мілілітрів Мука— 70 грам(плюс мінус) Обсмажити арахіс ...

читати далі
Вірменський лаваш із зеленню

Вірменський лаваш із зеленню

Хочу вам розповісти, як приготувати вірменський лаваш із зеленню. блюдо чудове, а весь секрет — в соусі. Соус виходить в міру густим, можна зробити рулет з лаваша або їсти вприкуску! опис приготування: Простий рецепт вірменського лаваша з зеленню — для вас! соус, взагалі-то, універсальний: доб...

читати далі
Рисова закуска

Рисова закуска

Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(невелика) зелений перець— 2 штуки підтвердження— 1/2 чайних ложки імбир— 1 Чайна ложка розлючений— 1-2 Ст. ложок(використовувати в міру необхідності) рисове борошно— 1-2 Ст. ложок каррі— 2 штуки(листя,...

читати далі
Азу з яловичини з солоними огірками

Азу з яловичини з солоними огірками

Одним з відомих і популярних страв татарської кухні є азу. Як приготувати азу з яловичини з солоними огірками, щоб вийшло смачно і ситно, ви зможете дізнатися прямо зараз. опис приготування: Приготувавши азу з яловичини з солоними огірками з даного рецептом, ви неодмінно порадуєте своїх близьк...

читати далі
Азу з свинини з підливою

Азу з свинини з підливою

Традиційне татарське азу готують з баранини, яловичини або конини. У представленому мною варіанті азу готується зі свинини, а як доповнення -ароматная підлива з овочами. Спробуйте! опис приготування: Один досвідчений кухар розповів мені, як приготувати азу зі свинини з підливою в домашніх умов...

читати далі
Азу з телятини

Азу з телятини

татарська кухня — це щось особливе з області кулінарії, в тому плані, що всі національні страви мають особливим колоритом і смаковими якостями. Пропоную рецепт смачного азу з телятини. опис приготування: Ви обов'язково повинні знати, як приготувати азу з телятини в домашніх умовах. Ця страва, ...

читати далі