Зелений борщ з консервованим щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам про те, як приготувати зелений борщ з консервованим щавлем. Таке яскраве і весняне блюдо можна готувати в будь-яку пору. Дуже зручно тримати в будинку консервований щавель!
Борщ припаде до смаку всім, хто любить зелені супи. Обід з щавлевим супом вгамує голод і додасть енергії і бадьорості. Приємна кислинка, яка знаходиться в щавлі, надає супу різноманітності і родзинки. Вдалою готування!
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Бульйон - 2, 5 L
- Морква - 1 штука
- Щавель консервований - 0, 5 кілограма
- Яйця варені - 3 штуки
- Koriandr - 1 щіпка
Картоплю очищаємо овощечисткой і промиваємо під проточною холодною водою. Нарізаємо овоч невеликими кубиками.
Очищаємо цибулину, обполіскувати її під водою, ріжемо дрібно. Промиваємо рис до прозорості води. У киплячий м'ясний бульйон кидаємо рис та овочі.
Морквину чистимо і натираємо на крупній тертці. Кидаємо в суп. Відкриваємо баночку консервованого щавлю, викладаємо весь вміст в наш зелений суп.
Як тільки картопля стане м'яким, вимикаємо вогонь. Додаємо спеції, сіль, м'ясо з бульйону. Подаємо таке блюдо з рубаним вареним яйцем і сметаною. Смачного!