Африканська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ажон
Ажон — це угандийский напій з проса або перлової крупи. У нас заправляють його айраном або катиком, також додається родзинки, цукор і курага. Виходить дуже незвично і смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування аджона. Звичайно ж, в Уганді напій готують трішечки не ...
читати далі
Африканська тушкована курка
Рецепт приготування африканської тушкованою курки. Смачна страва на кожен день. опис приготування: У великій сковороді з щільно закривається кришкою, нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і швидко обсмажити. Дістати курку зі сковороди. Зменшити вогонь до середньо низького і додати ча...
читати далі
Африканський горіховий суп
Азіатська і східна кухні вже давно стали для багатьох звичними. Я ж хочу запропонувати вам маленьке кулінарне подорож до Африки, щоб спробувати наваристий, ароматний і апетитний супчик. опис приготування: Я покажу, як приготувати африканський горіховий суп з бататом. Ця страва за консистенцією...
читати далі
Баклажани гануш
Рецепт приготування східного блюда. Особливо, ця закуска з баклажанів дуже популярна в Єгипті. кількість порцій: 2 баклажани— 3 штуки кунжутове паста— 1 штука(Taxini) Лимон— 1 штука(сік) якісну оливкову олію— 1 штука часник— 4 зубчики сіль— 1 щіпка білий хліб— 1 штука Протикаємо поверхню б...
читати далі
Багрір по-марокканські
Начебто звичайні млинці, але подивіться, які вони мереживні і красиві. Пригощайтеся! Це марокканські млинчики-коржі "; Багрір ";. Смажаться вони тільки з одного боку і подаються з медовим маслом. опис приготування: Тісто виливається тільки на холодну, НЕ розігріту сковороду, трохи змащену масл...
читати далі
Боботи
Уявляю рецепт приготування південно-африканського страви з фаршу - боботи. кажуть, що коріння у боботи — індійські. це — друга страва. Воно готується в духовці. Виходить боботи пряним і дуже смачним. опис приготування: Ця м'ясна запіканка традиційно готуватися з баранини. Але можна цілком успі...
читати далі
Чорба з куркою
Чорба з куркою — національне блюдо Тунісу. Готується за технологією гасіння, а значить максимально корисне, без зайвого жиру і шкідливих продуктів виникають при обсмажуванні продуктів. Спробуйте! опис приготування: Чорба з куркою — це густий суп з горохом. Нут бажано замочити на ніч, так він к...
- Вагітним і годуючим
- Вегетаріанське харчування
- Дієтичне харчування
- Низькокалорійні
- Пісні страви
- Рецепти для схуднення

Фітир єгипетський
Fıtır — не просто листковий пиріг, а божественна смакота, смак і аромат якої не передати словами… ніжний, тане в роті, крем — просто смакота, раджу всім обов'язково його спробувати! опис приготування: Спочатку треба зробити дріжджове тісто, а потім з нього скрутити симпатичних "; равликів ";. ...
читати далі
Аріса
Аріса (Харісса) - пастоподібний соус червоного кольору з гострим смаком, який готують з перцю чилі. До вашої уваги — інструкція, як приготувати соус харісса в домашніх умовах. опис приготування: Властивості і походження: У кожній країні існує свій рецепт приготування харісса. Але слід зазначит...
читати далі
Xuşaf
Цей ніжний напій з природного солодкістю і чудовою карамельно-вершковим смаком, сподобається всім — від меншого до більшого. Приєднуйтесь! опис приготування: Хушаф це напій єгипетської кухні. Друге його назва «фінікове молоко». Робиться він досить швидко і просто. З мінімуму інгредієнтів виход...
читати далі
Kabachki в Єгипті
оригінальний, але в той же час простий рецепт кабачків по-єгипетськи вас підкорить своїм неймовірно красивим зовнішнім виглядом. А вже аромат-то який! За рахунок додавання рису і курки ви отримуєте відразу всі! опис приготування: Такий рецепт приготування кабачків по-єгипетськи, побачити, як, ...
читати далі
Кабачок по-алжирски
Якщо ви ще не знаєте, як зробити кабачок по-алжирських і що це таке, то рекомендую познайомитися! Це такий легкий салат, який подається охолодженим. Дуже простий у приготуванні, спробуйте! опис приготування: Хочу вам сказати, що мене цей рецепт приготування кабачка по-алжирських вразив своєю п...
читати далі
Кофта
Рецепт приготування яловичого фаршу на грилі. Традиційна Єгипетська кухня. Блюдо найчастіше подається на виноградному з огірками та помідорами заправленими йогуртовим соусом. опис приготування: нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Змішати всі інгредієнти разом. Сформувати з сумі...
читати далі
Кокосовий коктейль з ягодами
Кокосове молоко робить цей кокосовий коктейль з ягодами несхожим на звичайні молочні коктейлі, він стає більш ароматним і екзотичним. Спробуйте! опис приготування: Кокосовий коктейль з ягодами не схожий на звичайні молочні коктейлі, оскільки кокосове молоко робить смак цього коктейлю яскравіши...
читати далі
Котлети по-єгипетськи
Якщо набридли звичайні котлети, тоді приготуємо їх по-єгипетськи. Незвичайна форма і склад цих котлеток відмінно урізноманітнює Ваш стіл. приступимо! опис приготування: Котлетки виходять щільними і ніжними одночасно. Ароматні за рахунок цибулі та зелені, яку можна підібрати під свій смак. В ор...
читати далі
Курка по-єгипетськи
Дуже цікаве і просте в приготуванні блюдо. М'ясо обсмажується з овочами і запікають у духовці з рисом. Підійде на обід, вечерю або навіть святковий стіл. легко, швидко і дуже смачно! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування курки по-єгипетськи. М'ясо обсмажуємо з овочами на ...
читати далі
Курка по-марокканські з оливками
Курка улюблена в багатьох кухнях світу. З нею роблять все, що можливо уявити. Смак її змінюється часом до невпізнання. Давайте сьогодні подивимося, як її готують на африканському континенті. опис приготування: Грудка за цим рецептом виходить соковитою, пряної, з невеликою кислинкою. На гарнір ...
читати далі
Кускус по-марокканські
страва смачна, ситне, підходить для святкового столу. Рекомендую приготувати кускус по-марокканські за цим рецептом, впевнена, він стане одним з улюблених! опис приготування: Кускус є одним з найпопулярніших страв Магрибу. Готують його як правило з бараниною, куркою і навіть рибою. Кількість і...
читати далі
Кус-кус з зеленню
Хочу запропонувати вам новий варіант вечері або обіду — кус-кус з зеленню в домашніх умовах! Виходить дуже ніжне, але в той же час і ситне блюдо, яке припаде до смаку всій вашій родині! опис приготування: Цей рецепт приготування кус-куса з зеленню — чудовий варіант річного обіду або вечері! Ви...
читати далі
Марокканський салат
Марокко — країна Африки з самобутньою культурою та кухнею. У кулінарії місцеві жителі люблять яскраві фарби, спеції і бобові. Наведене нижче блюдо відповідає всім цим параметрам. Перевірте на собі! опис приготування: Поєднання ароматів і смаків в цій страві зроблять справжній подарунок для ваш...
читати далі