Рецепт Суп з баранини з квасолею фото

Суп з баранини з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і яскравий суп з баранини з квасолею вам дуже сподобається, Будьте впевнені. У ньому є багато соковитих і корисних овочів, наваристий м'ясо і ароматні спеції. Так і манить спробувати!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування супу з баранини і квасолі. Варто відзначити, що у мене вже був попередньо зварений з вечора бульйон. Інгредієнти для бульйону: баранина, цибуля ріпчаста, морква, половина лимона, лавровий лист і перець чорний мелений. Подальше приготування описано нижче в покроковому фото-рецепті. Гарного дня і нехай все вийде смачно!

  • Бульйон - 2 L
  • Баранина - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Квасоля - 200 грам
  • Сочевиця червона - 70 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Braai - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
суп з баранини з квасолею - фото крок 1
М'ясо зніміть з кісточок, обсмажте на олії до золотистого і поверніть в бульйон.
суп з баранини з квасолею - фото крок 2
Всі овочі ретельно промиваємо і дрібно нарізаємо. Картоплю ріжемо кубиками і відразу ж кладемо в бульйон.
суп з баранини з квасолею - фото крок 3
Цибуля, часник і морква обсмажити на олії 5-7 хвилин. Відразу ж додаємо в бульйон.
суп з баранини з квасолею - фото крок 4
Підготуйте квасоля, сочевицю і томати (очистити від шкірки і насіння). Відразу ж кладемо в суп сочевицю і чебрець. Через 10 хвилин кладемо томати і квасолю. Варимо до готовності квасолі. Сіль, перець і кінзу кладемо за смаком.
суп з баранини з квасолею - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти