Суп з баранини з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і яскравий суп з баранини з квасолею вам дуже сподобається, Будьте впевнені. У ньому є багато соковитих і корисних овочів, наваристий м'ясо і ароматні спеції. Так і манить спробувати!
Це простий рецепт приготування супу з баранини і квасолі. Варто відзначити, що у мене вже був попередньо зварений з вечора бульйон. Інгредієнти для бульйону: баранина, цибуля ріпчаста, морква, половина лимона, лавровий лист і перець чорний мелений. Подальше приготування описано нижче в покроковому фото-рецепті. Гарного дня і нехай все вийде смачно!
- Бульйон - 2 L
- Баранина - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Квасоля - 200 грам
- Сочевиця червона - 70 грам
- Помідори - 2 штуки
- Braai - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо зніміть з кісточок, обсмажте на олії до золотистого і поверніть в бульйон.
Всі овочі ретельно промиваємо і дрібно нарізаємо. Картоплю ріжемо кубиками і відразу ж кладемо в бульйон.
Цибуля, часник і морква обсмажити на олії 5-7 хвилин. Відразу ж додаємо в бульйон.
Підготуйте квасоля, сочевицю і томати (очистити від шкірки і насіння). Відразу ж кладемо в суп сочевицю і чебрець. Через 10 хвилин кладемо томати і квасолю. Варимо до готовності квасолі. Сіль, перець і кінзу кладемо за смаком.
Смачного!