Швейцарська кухня - рецепти від домашніх кухарів

«Кордон блю» з курки

«Кордон блю» з курки

Сьогодні я розповім вам, як готувати "; Кордон блю" з курки. Готується ця смачна котлета швидко і просто. А мій покроковий рецепт допоможе вам порадувати вашу родину смачною вечерею. опис приготування: "Кордон блю" можна подавати як самостійне блюдо або з гарніром. Дуже добре підходить рис і к...

читати далі
Круасани з шинкою

Круасани з шинкою

Круасани бувають несолодкими, і цей рецепт круассана з шинкою — тому підтвердження. цей рецепт, наскільки мені відомо, традиційно належить швейцарській кухні. опис приготування: Давайте зануримося в атмосферу континентального сніданку в п'ятизірковому готелі в центрі Цюріха і приготуємо круаса...

читати далі
Куряче фрикасе з грибами по-женевських

Куряче фрикасе з грибами по-женевських

Куряче фрикасе з грибами по-женевських - ситне блюдо, зігріваючий в холодну пору або, одним словом, «Комфортна» їжа. Спробуйте, вам сподобається, а я розповім, як його приготувати. опис приготування: Ця страва французького кантону Романд в Швейцарії, тому в ньому багато спільного зі стравами ф...

читати далі
Мюслі в швейцарському

Мюслі в швейцарському

Мюслі в швейцарському — швидкий, простий і корисний сніданок. Щоденний сніданок для більшості сучасних європейців. опис приготування: років 5 тому мені в руки попалася брошура, в якій описувалося кілька десятків рецептів з вівсянки. цей, яким я з вами ділюся, мені сподобався особливо. мене під...

читати далі
Решти

Решти

Нещодавно відкрила для себе просте і ситне блюдо з національної швейцарської кухні - решті. Незважаючи на дивовижну назву, готується воно швидко і просто. І зараз поділюся з вами рецептом. опис приготування: ділюся рецептом, як приготувати решті з сиром. Це дуже смачна і неймовірно ситна закус...

читати далі
Швейцарські пряники

Швейцарські пряники

Якщо ви любите ситну, апетитну і просту домашню випічку, пропоную вам спробувати швейцарські пряники. неймовірно ароматне, солодке тісто в поєднанні з ягідним джемом — це приголомшливо! опис приготування: Такі пряники припадуть до душі і дорослим і дітям. Рекомендую спекти заздалегідь, щоб кор...

читати далі
Швейцарський рулет

Швейцарський рулет

Швейцарський рулет - це дивовижно смачне бісквітне ласощі з варенням, джемом або кремом. Приготувати цей чудовий десерт до чаю досить легко. опис приготування: Провести до чаю такий смачний бісквітний рулет з готовим фруктово-ягідним джемом або шоколадною пастою можна швидко і нескладно. Перед...

читати далі
Швейцарське безе

Швейцарське безе

Ну, не можу я собі відмовити в чому-небудь солодкому до чаю. Тим більше, коли в будинку є діти. І ми з ними любителі чогось новенького. Іноді рецепти дивують, хоча готуються зі звичайних продуктів. опис приготування: Цей десерт роблять лише з двох складових: цукру і білка. Але результат дуже в...

читати далі
Швейцарське тісто

Швейцарське тісто

швейцарське тісто — універсальне тісто для пирогів, печива і пиріжків, яке готують на основі рослинної олії і крижаної води. За смаком тісто нагадує пісочне — таке ж розсипчаста. Воно ідеально підходить для відкритих пирогів типу Кіша або тарталеток. І на прикладі такого пирога я детально покажу,...

читати далі
Телятина і грибне рагу

Телятина і грибне рагу

Ресторанні страви — це не складно, а є. Необхідно вибрати якісні інгредієнти, зробити красиву подачу і знайти гідний рецепт. Ця ідея стане ідеальною для романтичного вечора. опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати телятину і грибне рагу. М'яка текстура з вершковим со...

читати далі
Торт швейцарський горіховий

Торт швейцарський горіховий

Торт швейцарський горіховий — це дуже смачний торт швейцарської традиційної кухні, для приготування якого зазвичай використовуються волоські горіхи. Виходить дуже смачно. Спробуйте цей горіховий торт! опис приготування: Швейцарський горіховий торт — це один з моїх найулюбленіших тортів останні...

читати далі