Круасани з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Круасани бувають несолодкими, і цей рецепт круассана з шинкою - тому підтвердження. Цей рецепт, наскільки мені відомо, традиційно належить швейцарській кухні.
Давайте зануримося в атмосферу континентального сніданку в п'ятизірковому готелі в центрі Цюріха і приготуємо круасани з шинкою, які так люблять європейські бізнесмени наминати на початку трудового дня Рецепт круасанів з шинкою дуже простий, а вже наскільки вони смачні - ви собі уявити не можете. Настійно рекомендую спробувати, ви будете повалені цим прекрасним смаком. Хай щастить!
- Листкове тісто - 400 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Шинка - 200 грам
- Сир - За смаком
Розкачайте листкове тісто.
У невеликій каструльці нагрійте молоко, додайте в нього борошно і збивайте віночком, поки соус не стане однорідним. Додайте сіль і перець.
Листкове тісто розрізати на трикутнички. Викладіть на кожен трикутник трохи шинки.
Зверху злегка полийте приготованим соусом.
Посипте тертим сиром.
Поверніть круасан.
Запікайте 15 хвилин при 175 градусах. Усе, круасани з шинкою готові!