Французька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак...

читати далі
Абес для запікання

Абес для запікання

дзвін (в перекладі з франц.) — пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування Абес для запікання. Абес сприяє...

читати далі
Абрикосовий десерт

Абрикосовий десерт

Дуже старовинний рецепт, що складається зі збитих вершків і фруктового пюре кількість порцій: 6 вершки— 200 мілілітрів ванільний цукор— 25 грам фруктове пюре (тут абрикосове)  — 150 мілілітрів змішайте 200 мл рідких вершків і 25 г ванільного цукру, і збити. Додати 150 мл фруктового п...

читати далі
Антрек

Антрек

Смажений шматок волового м'яса з овочами. Французька кухня. кількість порцій: 10 волове м'ясо— 2 кілограма оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки морква— 6-8 штук сіль— 1 штука(за смаком) чорний перець— 1 штука(за смаком) червоне вино— 1 Склянка гілочки чебрецю— 3 штуки гілочки розмарину—...

читати далі
Апельсинове желе з шоколадним мусом

Апельсинове желе з шоколадним мусом

Рецепт приготування апельсинового желе з шоколадним мусом. У цій страві апельсиновий сік, по бажанню, можна замінити на яблучний або вишневий. кількість порцій: 5 шоколад— 150 грам желатин— 20 грам апельсини— 5 штук вершки— 500 мілілітрів цукор— 75 грам 1. В першу чергу в холодній воді (ск...

читати далі
Апельсинові круасани

Апельсинові круасани

Немає нічого кращого до чашечки чаю, ніж тепла і ароматна випічка, ви згодні? Так давайте ж швиденько приготуємо для всієї родини ароматні апельсинові круасани. Дуже легко і дуже швидко! опис приготування: Ці хрусткі і розсипчасті французькі рогалики люблять все, чи не так? Їх можна спекти з н...

читати далі
Апельсиновий сорбет

Апельсиновий сорбет

Спасибі французам за велику кількість смачних десертів! Деякі з них можна зробити вдома. цей, наприклад, відмінно підійде для дня народження і вечірки. Солодкий з невеликою кислинкою. Спробуйте! опис приготування: Рецепт є вегетаріанським, простим і натуральним. Можна давати діткам. Але поки в...

читати далі
Багет класичний

Багет класичний

багет — це хрустка скоринка і м'який м'якуш з великими дірками. Це один із символів, без яких важко уявити Францію. Хочу показати вам, як приготувати французький багет класичний будинку. опис приготування: Готувати французький багет ми будемо на опарі polish, яка вибражівается протягом 12-14 г...

читати далі
Багет з цибулею

Багет з цибулею

Дуже часто господині не хочуть морочитися з випічкою хліба, а дуже даремно! Такий багет з цибулею в домашніх умовах готується просто, а за смаком виходить просто божественний, краще покупного. опис приготування: Такий простий рецепт багета з цибулею сподобається і вам, як кухареві (адже готуєт...

читати далі
Багет з начинкою

Багет з начинкою

Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати — тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі! опис приготування: Такий багет з начинкою в домашніх умовах зможе приготувати і дитина — наст...

читати далі
Багет з запеченими овочами

Багет з запеченими овочами

Що якщо на обід вам зовсім не хочеться їсти м'ясо або рибу, а організм вимагає чогось овочевого і ситного одночасно. Тоді вам потрібно розглянути цей варіант. Він задовольнить обидва запиту. опис приготування: Ідея страви проста і зрозуміла, але від цього не буде менш смачно. Всі інгредієнти п...

читати далі
Багет в духовці

Багет в духовці

Навіщо бігти в магазин, якщо можна приготувати багет в духовці в домашніх умовах? Так при цьому і просто, і швидко, і дешево! А борошно, дріжджі і сіль, я так думаю, будинки знайде кожен! смачно! опис приготування: взагалі, рецепт приготування багета в духовці, побачити, як, простий, але у лед...

читати далі
Багет

Багет

Магія хрусткого багета завжди мене зачаровувала. Люблю купити свіжу випічку і відразу ж відламати від неї шматочок, поки вона свіжа. Я подумала повторити самостійно цей чарівний смак і хрускіт. опис приготування: Тепер я знаю, як приготувати багет у себе вдома в духовій шафі. виявилося, він ро...

читати далі
Баклажан по-прованськи

Баклажан по-прованськи

дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт баклажана по-прованськи відмінно підійде для романтичної вечері на двох. трохи пряне, апетитне і легке блюдо, яке пробуджує апетит і емоції! опис приготування: як вид, незважаючи на свою вишуканість, це все ж дуже простий рецепт баклажана по-прованс...

читати далі
Баклажани по-французьки

Баклажани по-французьки

Хочете побалувати себе на сніданок смачним французьким овочевим омлетом? Тоді записуємо цей рецепт баклажан по-французьки собі в куховарську книгу! опис приготування: Як і більшість страв французької кухні, баклажани по-французьки — дуже ситне і досить-таки калорійне блюдо. Як відомо, з омлета...

читати далі
Баклажани в казані шарами

Баклажани в казані шарами

Баклажан є дуже цікавим овочем. Перше знайомство з ним у мене було невдалим. Я зовсім не знала, як його правильно готувати. Вийшло гірко і твердо. Але зараз вийшло зовсім по-іншому. опис приготування: Тепер я з повною впевненістю заявляю, що ні в якому разі смажити цей овоч не можна. Найкраще ...

читати далі
Банановий тарт татен

Банановий тарт татен

& Quot; викл Tateishi" — це французький пиріг-перевертиш, готують його з різними фруктами. Мій сьогоднішній рецепт буде з бананами, так готує цей пиріг Гордон Рамзі. опис приготування: На початку рецепта я заявила, що цей рецепт від Гордона Рамзі, єдина відмінність мого пирога від оригіналу в ...

читати далі
Баранина на реберцях

Баранина на реберцях

Хочете у себе вдома відтворити дух Франції? Рекомендую почати не тільки з інтер'єру, а в першу чергу з національної кухні. Розповідаю про рецепт, як приготувати баранину на реберцях. опис приготування: Реберця можна обсмажити в духовці, в фользі, на грилі або на сковороді. Їх готують з прованс...

читати далі
Баранина по старовинному французькому рецептом

Баранина по старовинному французькому рецептом

Ви любите балувати себе цікавими стравами, знайденими в різних кулінарних книгах? Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. сподіваюся, що цей рецепт ви оціните по достоїнству. опис приготування: покажу вам, як приготувати баранину по старовинному французькому рецептом. автентичн...

читати далі
Батон домашній

Батон домашній

Спекти батон самим зовсім нескладно, головне - точно слідувати рецептом, а я розповім, як приготувати батон будинку, свіжий і ароматний, який сподобається всім. Порадуйте родину такою домашньою випічкою! опис приготування: рецепт, який я пропоную сьогодні, чисто «домашній», тісто готується не ...

читати далі