Французька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак...

читати далі
Абес для запікання

Абес для запікання

дзвін (в перекладі з франц.) — пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування Абес для запікання. Абес сприяє...

читати далі
Абрикосовий десерт

Абрикосовий десерт

Дуже старовинний рецепт, що складається зі збитих вершків і фруктового пюре кількість порцій: 6 вершки— 200 мілілітрів ванільний цукор— 25 грам фруктове пюре (тут абрикосове)  — 150 мілілітрів змішайте 200 мл рідких вершків і 25 г ванільного цукру, і збити. Додати 150 мл фруктового п...

читати далі
Апельсинові круасани

Апельсинові круасани

Немає нічого кращого до чашечки чаю, ніж тепла і ароматна випічка, ви згодні? Так давайте ж швиденько приготуємо для всієї родини ароматні апельсинові круасани. Дуже легко і дуже швидко! опис приготування: Ці хрусткі і розсипчасті французькі рогалики люблять все, чи не так? Їх можна спекти з н...

читати далі
Апельсиновий сорбет

Апельсиновий сорбет

Спасибі французам за велику кількість смачних десертів! Деякі з них можна зробити вдома. цей, наприклад, відмінно підійде для дня народження і вечірки. Солодкий з невеликою кислинкою. Спробуйте! опис приготування: Рецепт є вегетаріанським, простим і натуральним. Можна давати діткам. Але поки в...

читати далі
Багет класичний

Багет класичний

багет — це хрустка скоринка і м'який м'якуш з великими дірками. Це один із символів, без яких важко уявити Францію. Хочу показати вам, як приготувати французький багет класичний будинку. опис приготування: Готувати французький багет ми будемо на опарі polish, яка вибражівается протягом 12-14 г...

читати далі
Багет з цибулею

Багет з цибулею

Дуже часто господині не хочуть морочитися з випічкою хліба, а дуже даремно! Такий багет з цибулею в домашніх умовах готується просто, а за смаком виходить просто божественний, краще покупного. опис приготування: Такий простий рецепт багета з цибулею сподобається і вам, як кухареві (адже готуєт...

читати далі
Багет з начинкою

Багет з начинкою

Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати — тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі! опис приготування: Такий багет з начинкою в домашніх умовах зможе приготувати і дитина — наст...

читати далі
Багет з запеченими овочами

Багет з запеченими овочами

Що якщо на обід вам зовсім не хочеться їсти м'ясо або рибу, а організм вимагає чогось овочевого і ситного одночасно. Тоді вам потрібно розглянути цей варіант. Він задовольнить обидва запиту. опис приготування: Ідея страви проста і зрозуміла, але від цього не буде менш смачно. Всі інгредієнти п...

читати далі
Багет в духовці

Багет в духовці

Навіщо бігти в магазин, якщо можна приготувати багет в духовці в домашніх умовах? Так при цьому і просто, і швидко, і дешево! А борошно, дріжджі і сіль, я так думаю, будинки знайде кожен! смачно! опис приготування: взагалі, рецепт приготування багета в духовці, побачити, як, простий, але у лед...

читати далі
Багет

Багет

Магія хрусткого багета завжди мене зачаровувала. Люблю купити свіжу випічку і відразу ж відламати від неї шматочок, поки вона свіжа. Я подумала повторити самостійно цей чарівний смак і хрускіт. опис приготування: Тепер я знаю, як приготувати багет у себе вдома в духовій шафі. виявилося, він ро...

читати далі
Баклажан по-прованськи

Баклажан по-прованськи

дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт баклажана по-прованськи відмінно підійде для романтичної вечері на двох. трохи пряне, апетитне і легке блюдо, яке пробуджує апетит і емоції! опис приготування: як вид, незважаючи на свою вишуканість, це все ж дуже простий рецепт баклажана по-прованс...

читати далі
Баклажани по-французьки

Баклажани по-французьки

Хочете побалувати себе на сніданок смачним французьким овочевим омлетом? Тоді записуємо цей рецепт баклажан по-французьки собі в куховарську книгу! опис приготування: Як і більшість страв французької кухні, баклажани по-французьки — дуже ситне і досить-таки калорійне блюдо. Як відомо, з омлета...

читати далі
Баклажани в казані шарами

Баклажани в казані шарами

Баклажан є дуже цікавим овочем. Перше знайомство з ним у мене було невдалим. Я зовсім не знала, як його правильно готувати. Вийшло гірко і твердо. Але зараз вийшло зовсім по-іншому. опис приготування: Тепер я з повною впевненістю заявляю, що ні в якому разі смажити цей овоч не можна. Найкраще ...

читати далі
Банановий тарт татен

Банановий тарт татен

& Quot; викл Tateishi" — це французький пиріг-перевертиш, готують його з різними фруктами. Мій сьогоднішній рецепт буде з бананами, так готує цей пиріг Гордон Рамзі. опис приготування: На початку рецепта я заявила, що цей рецепт від Гордона Рамзі, єдина відмінність мого пирога від оригіналу в ...

читати далі
Баранина по старовинному французькому рецептом

Баранина по старовинному французькому рецептом

Ви любите балувати себе цікавими стравами, знайденими в різних кулінарних книгах? Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. сподіваюся, що цей рецепт ви оціните по достоїнству. опис приготування: покажу вам, як приготувати баранину по старовинному французькому рецептом. автентичн...

читати далі
Батон домашній

Батон домашній

Спекти батон самим зовсім нескладно, головне - точно слідувати рецептом, а я розповім, як приготувати батон будинку, свіжий і ароматний, який сподобається всім. Порадуйте родину такою домашньою випічкою! опис приготування: рецепт, який я пропоную сьогодні, чисто «домашній», тісто готується не ...

читати далі
Бешамель для лазаньї

Бешамель для лазаньї

соус бешамель — один з китів, на якому тримається соусний світ. Його можна подати самостійно, створити на його основі більш складний соус і, звичайно, він використовується в приготуванні лазаньї. опис приготування: Є два варіанти походження назви соусу бешамель. У першому випадку соус приписую...

читати далі
«Бешамель» для лазаньї

«Бешамель» для лазаньї

лазанья — відмінне блюдо італійської кухні! Головний секрет цієї страви — використовувати правильний соус "; Бешамель ";. Густий і ароматний соус додасть лазіння відмінний вершковий смак. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Соус "; Бешамель" популярний у всьому світі. Він підходить для м...

читати далі
Бешамель класичний

Бешамель класичний

Французька кухня подарувала світові багато класичних рецептів, які користуються популярністю повсюдно. Базові рецепти необхідно знати кожному кулінарові, як професійного, так і домашньому. опис приготування: Якщо ви будете знати, як приготувати "; Бешамель" класичний, то вам буде легко здивува...

читати далі