Рецепт Бісквітне печиво «Мадлен» фото

Бісквітне печиво «Мадлен»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Це бісквітне печиво також називають міні-кексиками, так як воно випікається в спеціальній формі. Ніжне і вологе, як бісквіт, його можна доповнити лимонним або іншим кремом, ягодами і сухофруктами.

Опис приготування:

Бісквітне печиво"Мадлен" одне з найбільш ніжних і повітряних, так як для нього готується бісквітне тісто, яким заповнюють спеціальні формочки. Це традиційний французький рецепт, але його можна трохи змінити, додавши, наприклад, крем в тепле тісто. У мене немає спеціальних формочок для цього печива, тому я використовувала формочки для маленьких кексів. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати бісквітне печиво"Мадлен" .

  • Цукор - 130 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цедра лимону - 1/2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
бісквітне печиво
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
бісквітне печиво
2. Розтопіть на повільному вогні масло, додайте до нього мед і молоко.
бісквітне печиво
3. Збийте яйця з цукром. Масляну частина з'єднайте з яєчної.
бісквітне печиво
4. Додайте борошно з розпушувачем і цедрою лимона. Накрийте миску плівкою або тарілкою і поставте в холодильник на півгодини.
бісквітне печиво
4. Змастіть форму маслом, також присипте її борошном. Заповніть формочки тестом. Покладіть в середину будь-яку начинку.
бісквітне печиво
5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин. За бажанням наповніть тепле печиво кремом.
бісквітне печиво
6. Смачного!

Схожі рецепти