Телятина, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Самий легкий, простий і дієвий спосіб приготування будь-якого м'яса, з яким воно завжди виходить соковитим і ніжним, - це гасіння м'яса в сметані, і телятина тут не виняток, самі спробуйте.
За таким рецептом м'ясо в нашій родині готують абсолютно все, тому що це єдиний перевірений і дієвий спосіб зробити його по справжньому смачним і соковитим. Його ми вже випробували і на свинині, і на яловичині, і навіть на баранині з куркою, але найкращий варіант - це простий рецепт телятини, тушкованою в сметані. Таке м'ясо саме по собі дуже ніжне і м'яке, ну а якщо приготувати його в сметанному заливанні, та ще й з цибулькою, воно виходить просто дивовижним. Всі мої рідні в захваті від цього рецепта, а особливо він подобається чоловічій половині нашої сім'ї, тому ми якомога частіше намагаємося радувати їх такої смакоти, і готуємо телятину, тушковану в сметані в домашніх, умовах хоча б раз на тиждень.
- Телятина - 350-400 грам
- Печериці - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 200 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, хміль-сунелі)
- Сіль - За смаком