Рецепт Телятина з чорносливом, тушкована в горщику фото

Телятина з чорносливом, тушкована в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

М'ясо, запечене в духовці в горщиках, завжди виходить дивно ніжним, соковитим і смачним. Хочу поділитися з вами ідеєю ситного і смачного страви для обіду або вечері. Раджу спробувати всім!

Опис приготування:

Для всіх любителів пікантних і ароматних ноток в м'ясних стравах пропоную варіант, як приготувати телятину з чорносливом, тушковану в горщику. В томатної заливці м'ясо з овочами виходить приголомшливо ніжним і буквально тане в роті. А якщо блюдо готується тільки для дорослих, можна додати в горщики трохи червоного сухого вина або пива, буде дуже класно.

  • Телятина - 1.3 кілограма
  • Чорнослив - 200 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 1
1. Телятину вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками. Викладіть її на сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажте на сильному вогні кілька хвилин до утворення скоринки.
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 2
2. Очистіть і подрібніть цибулю і моркву. Обсмажте їх на окремій сковороді до м'якості і легкого золотистого кольору.
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 3
3. На дно горщиків викладіть подрібнену свіжу зелень, а також при бажанні лавровий лист або інші спеції для аромату.
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 4
4. Розкладіть по горщикам м'ясо.
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 5
5. Слідом - обсмажений цибулька ...
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 6
6. ... І морква з дрібно нарізаним чорносливом.
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 7
7. Томатну пасту розведіть у воді. Додайте сіль і спеції (з урахуванням того, що м'ясо і овочі не солили). Розлийте по горщикам. Накрийте кришками і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на годинку.
телятина з чорносливом, тушкована в горщику - фото крок 8
8. Після вогонь можна вимкнути, а горщики - залишити в духовці ще хвилин на 20. Подавайте до столу блюдо з улюбленим гарніром або овочами. Смачного!

Схожі рецепти