Телятина в горщику з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Запікання в горщиках - один з найулюбленіших мною способів приготування їжі! В даному випадку в горщиках запікається телятина з грибами і овочами. Неймовірно ароматна і насичене блюдо, спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування телятини в горщиках з овочами.
Всі інгредієнти нарізаються і укладаються шарами в горщики, окремо готується зажарка з моркви і цибулі. Якщо хочете, додатково додайте в блюдо зелень, томати і тертий сир. Гарного вам дня!
- Телятина - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте. Обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
Кубиками ріжемо телятину і викладаємо на дно горщиків для запікання.
Зверху засипаємо баклажани, порізані кубиками.
Тонко нарізаємо гриби, викладаємо поверх баклажанів.
Картоплю ріжемо середніми кубиками, укладаємо в горщики.
Зверху викладаємо зажарку. Солимо і перчимо до смаку. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів. Потім температуру знижуємо до 180 градусів і готуємо ще 40 хвилин. Смачного!