Рецепт Телятина в горщику з овочами фото

Телятина в горщику з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баклажан, Телятина, Помідор, Морква
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Запікання в горщиках - один з найулюбленіших мною способів приготування їжі! В даному випадку в горщиках запікається телятина з грибами і овочами. Неймовірно ароматна і насичене блюдо, спробуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування телятини в горщиках з овочами.

Всі інгредієнти нарізаються і укладаються шарами в горщики, окремо готується зажарка з моркви і цибулі. Якщо хочете, додатково додайте в блюдо зелень, томати і тертий сир. Гарного вам дня!

  • Телятина - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Баклажани - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
телятина в горщику з овочами - фото крок 1
Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте. Обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
телятина в горщику з овочами - фото крок 2
Кубиками ріжемо телятину і викладаємо на дно горщиків для запікання.
телятина в горщику з овочами - фото крок 3
Зверху засипаємо баклажани, порізані кубиками.
телятина в горщику з овочами - фото крок 4
Тонко нарізаємо гриби, викладаємо поверх баклажанів.
телятина в горщику з овочами - фото крок 5
Картоплю ріжемо середніми кубиками, укладаємо в горщики.
телятина в горщику з овочами - фото крок 6
Зверху викладаємо зажарку. Солимо і перчимо до смаку. Запікаємо в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів. Потім температуру знижуємо до 180 градусів і готуємо ще 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти