Абрикосове варення швидко

Рецепт Абрикосове варення швидко фото

Зовсім необов'язково довго варити варення або вистоювати його по кілька годин, щоб воно вийшло смачне, є більш простий і легкий, а головне, швидкий спосіб. І сьогодні я поділюся їм з вами! Влітку, коли на вулиці стоїть така чудова погода, так не хочеться витрачати свій вільний час на заготовки, але зробити їх все ж доведеться, тому я пропоную вам...

Читати далі

«Каперіні» коктейль

Рецепт «Каперіні» коктейль фото

Для всіх любителів створювати алкогольні коктейлі в домашніх умовах рекомендую цей варіант. Нічого складного, трохи інгредієнтів, а результат дійсно приголомшливий. Спробувати точно варто! Поспішаю розповісти вам, як приготувати "Каперіні " , коктейль родом з Бразилії. В його основі очеретяна горілка з невеликою кількістю цукру і лаймом. Цей наро...

Читати далі

Бразильська кухня

Це гастрономічне диво Південної Америки, яке відзначається смачними та різноманітними стравами з використанням натуральних інгредієнтів. Її кулінарні традиції поєднують у собі вплив індіанської, португальської, африканської та італійської культур, що робить бразильську кухню унікальною.

Однією з найбільш відомих бразильських страв є фейжоада, яка складається з чорних бобів, рису, м'яса та спецій. Її зазвичай подають з кашею, фарофою та овочами, що робить цю страву незабутньою.

Ще одним традиційним бразильським блюдом є пастель, який має вигляд фаршованої тістової сумочки з м'ясом або сиром. Його часто подають як закуску на вечірках та святкуваннях.

Іншим відомим блюдом є кокосовий креветковий суп, який готують на кокосовому молоці з креветками, цибулею, перцем та іншими спеціями. Це страва, яка обов'язково повинна бути спробована відвідувачами Бразилії.

Якщо ви шукаєте десерти, то бразильський брігадейру - це страва, яка не залишить вас байдужими. Це десерт, що складається з кондитерського молока, какао та масла, іноді з додаванням кокосових стружок або горіхів.

Інші традиційні бразильські страви, які варто спробувати, - це пізній сніданок з акараже (бразильські крокети з чорних бобів), кус-кус (запечені банани з цукром та корицею) та кальдо-де-фейжоа (чорний бобовий суп з ковбасою та іншими інгредієнтами).

Якщо ви любите м'ясо, то бразильська шураско - це страва, яка вам сподобається. Це асорті з грильованого м'яса, яке подають з різними соусами та приправами. Також варто спробувати фарофу - популярну бразильську гарнір з маніоки та інших інгредієнтів.

Бразильська кухня вражає різноманітністю та багатством смаків. Вона відображає багату культурну спадщину країни та її регіонів. Спробуйте бразильські страви та відкрийте для себе нові смаки та аромати, які залишаться в пам'яті надовго.

У бразильській кухні також широко використовуються фрукти, зокрема, екзотичні фрукти, які не зустрічаються в інших кухнях. Наприклад, асаї - ягода, яка містить велику кількість антиоксидантів та корисних речовин, часто використовується для приготування напоїв та десертів. Також популярними фруктами є манго, гуава, папайя та ківі.

Бразильська кухня також відома своїми напоями. Наприклад, каїпірінья - це національний напій Бразилії, який готують з кашаси (рідкого цукру), лайма та льоду. Іншими популярними напоями є кокосовий сік, сок з асаї та квас.

Що є у розділі з рецептами бразильської кухні?

На сайті можна знайти багато різноманітних страв, які можна приготувати вдома. Багато з цих рецептів дуже прості та доступні, а деякі можуть вимагати трохи більше часу та зусиль. Але незалежно від того, яку страву ви оберете, вона обов'язково приправить ваші вечері екзотичним та смачним смаком.

Щоб доповнити ваш досвід бразильської кухні, також варто звернути увагу на традиційні методи готування. Наприклад, бразильці часто використовують барбекю (чураско), щоб готувати м'ясо. Також популярними методами є смаження та варіння. Багато страв варто приготувати на повільному вогні, щоб дати час інгредієнтам поєднатися та дати стравам більш насичений смак.

Отже, якщо ви хочете зануритися у світ бразильської кухні, то розділ з рецептами на сайті - це чудове місце для початку. Ви знайдете там багато різноманітних страв, які стануть чудовим доповненням до вашого кулінарного досвіду. Заохочуємо вас спробувати щось нове та екзотичне, і, можливо, знайти нові улюблені страви у бразильській кухні.

Dzhambalayya

Рецепт Dzhambalayya фото

Зрозуміло, рецептів Джамбалайя чи не більше, ніж рецептів борщу. Адже це не вишукана ресторанна їжа, це таке блюдо, яке готують вдома, у великому казані для великої родини.Джамбалайя відноситься до страв бразильської кухні. Звичайно, склад продуктів зовсім не бідний, але це кухня бідняків. Справжній джамбалайя готується як з морепродуктами так і ...

Читати далі

Тукан

Рецепт Тукан фото

Влаштуйте вечерю в бразильському стилі - приготуйте фейжоаду. Ця страва, за переказами придумане африканськими рабами в Південній Америці, приготувати в домашніх умовах дуже просто. Розповідаю, як. Бразильське блюдо фейжоада можна без праці приготувати в домашніх умовах - всі використовувані інгредієнти доступні, ніякої екзотики тут немає. Та й п...

Читати далі

Курячий салат «Salpikao»

Рецепт Курячий салат «Salpikao» фото

На перший погляд, курячий салат «Салпікао» здається неймовірною сумішшю непоєднуваних продуктів. Але це найпопулярніший бразильський салат, і я, звичайно, ділюся, як його приготувати. Це дуже смачно! Салат «Салпікао» - традиційний салат в Бразилії, він ідеально підходить в якості легкої вечері в спекотні дні. Його можна подати між 2-ма шматочками...

Читати далі

Перекус в дорогу

Рецепт Перекус в дорогу фото

Наближається тривалу подорож? Тоді обов'язково варто взяти з собою ситний і смачний сендвіч! Рекомендую рецепт приготування перекусу в дорогу - апетитний сендвіч з помідорами, омлетом і беконом! Сандвіч - це ідеальний перекус для роботи, школи, універу або подорожі. Сендвіч з омлетом виходить легким і повітряним, він дуже смачний як в гарячому, т...

Читати далі

Суп з яловичини з томатною пастою

Рецепт Суп з яловичини з томатною пастою фото

Сьогодні я буду готувати суп з яловичини з томатною пастою. Такий обід не залишить нікого голодним. Бульйон на основі яловичини дуже ситний і поживний, а томатна паста вигідно прикрашає смак страви. Для приготування цього супу добре підійде яловичина на кості. Я використовувала саме її. Спеції можна класти будь-які, тут їх достаток не завадить. В...

Читати далі

М'ясо по-бразильськи

Рецепт М'ясо по-бразильськи фото

Вам подобається експериментувати на кухні, кожен раз готуючи щось новеньке? Пропоную цікавий рецепт м'яса по-бразильськи, який урізноманітнює ваше меню. Рецепт приготування м'яса по-бразильськи тільки на перший погляд може здатися складним. Насправді, це досить просте і зрозуміле всім блюдо.Готуємо:1. Селера нарізати невеликими кубиками.2. Морква...

Читати далі

Суп з яловичини з кмином

Рецепт Суп з яловичини з кмином фото

Суп з яловичини з кмином - традиційне блюдо бразильської кухні, яке за своїми інгредієнтів цілком може зійти і за російське. Та й на смак виходить цілком прийнятним. Рекомендую спробувати. Рецепт цього супу винайдений не мною, а чесно подсмотрен в якійсь кулінарній книзі - вже й не пам'ятаю, в який. Взагалі, суп з яловичини з кмином є класичним в...

Читати далі

Брецель

Рецепт Брецель фото

Брецель - традиційний німецький крендель, через яку, за бажанням баварського короля, можна тричі побачити сонце. Брецель - ще й улюблена закуска на гуляннях, особливо фестивалі пива. Брецели дуже смачно подавати з сирним соусом або соусом, приготованому на основі гірчиці. Такі кренделі можна взяти з собою на роботу, в поїздку. До того ж, їх можна...

Читати далі

Трубочки з лавашу, запечені в духовці

Рецепт Трубочки з лавашу, запечені в духовці фото

Дуже проста закуска. В якості начинки можна використовувати різні продукти, головне, щоб вони не були сирими. Я зробила трубочки з відвареним рисом. Спочатку потрібно приготувати начинку для лаваша. Потім поріжемо лаваш смужками і закрутимо з начинкою в трубочки. Запікаємо в духовці. От і все! Лаваш тонкий -  1 штукаРис варений -  1 СклянкаЯйце -...

Читати далі

Лікер з полуниці в домашніх умовах

Рецепт Лікер з полуниці в домашніх умовах фото

Неймовірно ароматний полуничний лікер. Його можна приготувати з стиглої полуниці влітку в домашніх умовах. Для цього вам буде потрібно мінімум інгредієнтів і часу. Якщо у вас в наявності є якісна горілка і стигла полуниця, то купувати лікер в магазині зовсім ні до чого - буквально через годину у вас на столі буде красуватися ароматний і смачний а...

Читати далі

Десерт «Брігадейрос»

Рецепт Десерт «Брігадейрос» фото

Десерт "Brigadeyros" присвячений футболу і названий струм в честь Едуардо Гомеса - бригадного командира ВПС Бразилії. Ці маленькі шоколадні футбольні м'ячі - чудові! А який аромат на вашій кухні! Десерт "Brigadeyros" приготувати непросто. Головна уязик - не відволікатися і постійно помішувати шоколадну суміш. Вона ні в якому разі не повинна приго...

Читати далі

Моккачіно з льодом

Рецепт Моккачіно з льодом фото

Кава може не тільки зігрівати і бадьорить вранці, але і охолоджувати в літню спеку. Хочу показати вам швидкий, доступний і смачний варіант, як приготувати моккачіно з льодом в домашніх умовах. Інгредієнти задоволені прості, як і сам процес, який не займе і 5 хвилин вашого часу. Кава потрібно зварити заздалегідь і добре остудити. Крім шоколадного ...

Читати далі

Трубочки з лавашу з начинкою

Рецепт Трубочки з лавашу з начинкою фото

Для ситного перекусу лаваш з різноманітною начинкою - це просто безпрограшний варіант. Рекомендую вам нехитрий рецепт трубочок з лаваша з начинкою на всі випадки життя! Всім відома шаурма - це прекрасний приклад простий, але відмінною закуски з лаваша. Подібні рулетики або трубочки ви можете спокійно зробити і вдома. До речі, при приготуванні тру...

Читати далі