Суп із сушених білих грибів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з сушених грибів (білих). Суп виходить незвичайно ароматним і смачним.
Основним інгредієнтом для приготування такого супу є гриби. Найкраще сюди підійдуть білі гриби.
- Картопля - 2 штуки
- Сушені гриби - 50 грам
- Зелень - - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
- Локшина - 50 грам
- Лавровий лист - 1 За смаком
- Морква - 1 штука
1. В першу чергу замочимо гриби. Сушені гриби добре замочувати на цілу ніч, а вранці спокійно починати варити суп.
2. Гриби повинні стати м'якими. Воду, в якій замочували гриби, залишити для бульйону. Далі, основним секретом даного супу є - обсмажування грибів (десять хвилин на рослинній олії). Потім гриби заллємо водою і поставимо варитися. Солимо до смаку.
3. Тепер треба трохи підрум'янити локшину. Так локшина НЕ буде розварюються в процесі варіння.
4. Очищаємо картоплю і нарізаємо невеликими шматочками. Потім додамо картоплю в суп.
5. Очистимо морква, натремо її на тертці (обсмажити в маслі, в якому обсмажували гриби) і додамо в суп. Сушену зелень і лавровий лист додамо хвилин за п'ять до закінчення варіння. Хвилин п'ятнадцять даємо настоятися.