Грибний суп-пюре з сушених грибів
(покроковий рецепт з фото)
Коли ідей для обіду зовсім немає, а хочеться приготувати що-небудь смачненьке, на виручку приходять нескладні і апетитні рецепти, на зразок цього. Спробуйте, це чудовий супчик для всієї родини.
Хочу порекомендувати вам цей цікавий і зовсім нескладний варіант, як приготувати грибний суп-пюре з сушених грибів. Легкий, з мінімумом інгредієнтів і настільки простий, що його під силу повторити навіть новачкові на кухні. Цей супчик відрізняється неймовірним ароматом і приголомшливим смаком.
- Бульйон - 1 Склянка
- Вершки - 1 Склянка
- Картопля - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Гриби сушені - 0.5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів вам потрібно мати під рукою, щоб повторити рецепт на своїй кухні.
2. У каструлю влийте заздалегідь підготовлений бульйон. Це може бути як м'ясний, так і овочевий бульйон. Викладіть туди гриби і залиште їх приблизно на годинку.
3. Після закінчення цього часу поставте каструлю на вогонь. Паралельно очистіть картопля.
4. І наріжте невеликими кубиками.
5. Викладіть в каструлю до грибів і доведіть до кипіння.
6. Очистіть і подрібніть цибулину. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть цибулю. Обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
7. Викладіть цибулю в каструлю. Варіть на середньому вогні до м'якості картоплі.
8. Влийте тонкою цівкою вершки.
9. Додати сіль, поперчіть за смаком.
10. За допомогою блендера збийте все до однорідної консистенції. Після поставте каструлю на вогонь, ще раз доведіть до кипіння і - можна відразу подавати супчик до столу.