Шурпа з козлятини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Шурпу з козлятини готують так само, як і з будь-якого виду м'яса. Потрібно зварити смачний наваристий бульйон, обов'язково знімати пінку і покласти багато овочів цілком. Готується довгий, але воно того варто!
Опис приготування:
Шурпу з козлятини в домашніх умовах варять у великому казані або каструлі з товстими стінками. М'ясо потрібно обов'язково добре вимити. Я для шурпу з козлятини рекомендую використовувати різні спеції, щоб відрегулювати смак бульйону. При подачі шурпи в тарілки окремо покласти м'ясо і бульйон, додавши свіжі помідори і цибулю, порізаний півкільцями. Овочі з шурпи викласти окремо на велике блюдо. Успіхів і приємного апетиту!
Козлятину добре помити, м'якоть зрізати з кісток.
М'ясо обсмажити на сковороді майже до готовності.
М'ясо покласти в казан разом з цибулею і залити водою.
Довести до кипіння, варити годину знімаючи піну.
Помідори натерти.
Овочі нарізати крупно і додати в казан.
Шурпу варити ще 40 хвилин. Додати спеції, сіль.
У тарілку покласти зелень і свіжі помідори.