Гуляш з козлятини
(покроковий рецепт з фото)
Коза, всупереч поширеній думці, - ніжне і смачне м'ясо. Головне, правильно приготувати. Наприклад, зробити гуляш за цим рецептом. Пробуйте, вам сподобається!
М'ясо треба промаринувати, обсмажити і потім згасити в духовці. Готову страву подавайте на стіл гарячим з картопляним пюре. Смачного!
- М'ясо молодого ягняти - 1 кілограм
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 6 штук
- Суміш пряних трав - За смаком
- Оцет білий винний - 1 Чайна ложка
- Перець болгарський маринований - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо очистите від жиру і плівок, поріжте на невеликі шматочки. Додати сіль, поперчіть, додайте оцет, оливкова олія і добре перемішайте. Залиште маринуватися на півгодини.
Тим часом очистіть і поріжте півкільцями цибулю.
Маринований перець поріжте соломкою.
Обсмажте м'ясо на сковороді з товстим дном без масла і жиру до золотистої скоринки.
Викладіть м'ясо в жаровню, додайте овочі, пряні трави за смаком, 3-4 столових ложки води. Добре перемішайте і поставте гаситися в духовку на 180 градусах на 2, 5 годину.