Рецепт Гуляш з козлятини фото

Гуляш з козлятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Коза, всупереч поширеній думці, - ніжне і смачне м'ясо. Головне, правильно приготувати. Наприклад, зробити гуляш за цим рецептом. Пробуйте, вам сподобається!

М'ясо треба промаринувати, обсмажити і потім згасити в духовці. Готову страву подавайте на стіл гарячим з картопляним пюре. Смачного!

  • М'ясо молодого ягняти - 1 кілограм
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 6 штук
  • Суміш пряних трав - За смаком
  • Оцет білий винний - 1 Чайна ложка
  • Перець болгарський маринований - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
гуляш з козлятини - фото крок 1
М'ясо очистите від жиру і плівок, поріжте на невеликі шматочки. Додати сіль, поперчіть, додайте оцет, оливкова олія і добре перемішайте. Залиште маринуватися на півгодини.
гуляш з козлятини - фото крок 2
Тим часом очистіть і поріжте півкільцями цибулю.
гуляш з козлятини - фото крок 3
Маринований перець поріжте соломкою.
гуляш з козлятини - фото крок 4
Обсмажте м'ясо на сковороді з товстим дном без масла і жиру до золотистої скоринки.
гуляш з козлятини - фото крок 5
Викладіть м'ясо в жаровню, додайте овочі, пряні трави за смаком, 3-4 столових ложки води. Добре перемішайте і поставте гаситися в духовку на 180 градусах на 2, 5 годину.

Схожі рецепти