Рецепт Відбивні з козлятини фото

Відбивні з козлятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Нечасто на кухні можна зустріти м'ясо кози. Але одного разу мені на стіл потрапив хороший шматочок козлятини. З нього вийшли чудові відбивні. Ловіть рецептик!

Незвичайні інгредієнти до м'яса, але вам сподобається.

Отже, як приготувати відбивні з козлятини?

1. Розріжте м'ясо на 4 плоских шматка товщиною близько 1 см. Оберніть харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.

2. Викладіть відбивні на деко, на кожен шматок зверху покладіть по шматочку мармеладу.

3. Підготуйте соус - змішайте карамельний цукор, винний оцет, лимонний сік і мелений імбир. Залийте їм відбивні і залиште просочуватися на 1 час.

4. Закрийте деко фольгою і поставте в духовку запікати на годину при 180 градусах.

Перед подачею на стіл трохи загустіть підливу кукурудзяним борошном. Страву можна прикрасити свіжою зеленню і шматочками помідора.

Відбивні з козлятини готові!

Смачного!

  • Коза - 500 грам
  • Мармелад - 4 чайних ложки
  • Карамельний цукор - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Заголовок для палітурки - За смаком
Незвичайні інгредієнти до м'яса, але вам сподобається.

Отже, як приготувати відбивні з козлятини?

1. Розріжте м'ясо на 4 плоских шматка товщиною близько 1 см. Оберніть харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.

2. Викладіть відбивні на деко, на кожен шматок зверху покладіть по шматочку мармеладу.

3. Підготуйте соус - змішайте карамельний цукор, винний оцет, лимонний сік і мелений імбир. Залийте їм відбивні і залиште просочуватися на 1 час.

4. Закрийте деко фольгою і поставте в духовку запікати на годину при 180 градусах.

Перед подачею на стіл трохи загустіть підливу кукурудзяним борошном. Страву можна прикрасити свіжою зеленню і шматочками помідора.

Відбивні з козлятини готові!

Смачного!

Схожі рецепти