Відбивні з козлятини
(покроковий рецепт з фото)
Нечасто на кухні можна зустріти м'ясо кози. Але одного разу мені на стіл потрапив хороший шматочок козлятини. З нього вийшли чудові відбивні. Ловіть рецептик!
Незвичайні інгредієнти до м'яса, але вам сподобається.
Отже, як приготувати відбивні з козлятини?
1. Розріжте м'ясо на 4 плоских шматка товщиною близько 1 см. Оберніть харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.
2. Викладіть відбивні на деко, на кожен шматок зверху покладіть по шматочку мармеладу.
3. Підготуйте соус - змішайте карамельний цукор, винний оцет, лимонний сік і мелений імбир. Залийте їм відбивні і залиште просочуватися на 1 час.
4. Закрийте деко фольгою і поставте в духовку запікати на годину при 180 градусах.
Перед подачею на стіл трохи загустіть підливу кукурудзяним борошном. Страву можна прикрасити свіжою зеленню і шматочками помідора.
Відбивні з козлятини готові!
Смачного!
- Коза - 500 грам
- Мармелад - 4 чайних ложки
- Карамельний цукор - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Мелений імбир - 1 Чайна ложка
- Заголовок для палітурки - За смаком
Отже, як приготувати відбивні з козлятини?
1. Розріжте м'ясо на 4 плоских шматка товщиною близько 1 см. Оберніть харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.
2. Викладіть відбивні на деко, на кожен шматок зверху покладіть по шматочку мармеладу.
3. Підготуйте соус - змішайте карамельний цукор, винний оцет, лимонний сік і мелений імбир. Залийте їм відбивні і залиште просочуватися на 1 час.
4. Закрийте деко фольгою і поставте в духовку запікати на годину при 180 градусах.
Перед подачею на стіл трохи загустіть підливу кукурудзяним борошном. Страву можна прикрасити свіжою зеленню і шматочками помідора.
Відбивні з козлятини готові!
Смачного!