Гарячі страви - рецепти від домашніх кухарів

Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком. опис приготування: Мій рецепт приготування чанахи зі свининою, можливо, дещо відрізняється від клас...

читати далі
Філе лосося на решітці

Філе лосося на решітці

Філе лосося на решітці готується з кленовим сиропом і соєвим соусом, тому риба виходить ніби в упаковці з ароматної скоринки. Лосось готується швидко і виходить відмінного смаку і аромату. опис приготування: Цей рецепт філе лосося на решітці хороший для тих, хто сидить на дієті і вже втомився ...

читати далі
Фрикадельки для дітей

Фрикадельки для дітей

Діткам дуже корисно їсти соковите і ніжне м'ясо, тому побалуйте їх фрикадельки для дітей з нашим простим рецептом! опис приготування: Діткам котлети і взагалі м'ясні вироби краще робити з легкого м'яса, птиці, наприклад. До речі, можна схожі фрикадельки робити з риби (тилапии, наприклад). Для ...

читати далі
Індичка, тушкована в вершках

Індичка, тушкована в вершках

розповім, як приготувати індичку, тушковану в вершках. смачне, ніжне і вельми дієтичне блюдо порадує ваших гостей і домочадців. Вони оцінять ваші кулінарні вміння гідно і з'їдять всі! опис приготування: Простий рецепт індички, тушкованої в вершках — для вас! Ніжний смак і тане в роті індичка ....

читати далі
Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиційну тушковану квашену капусту. Блюдо дуже пр...

читати далі
Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Якщо ви поспішаєте, а вам належить готувати ситне блюдо, то придивіться до рецептом картоплі зі свининою в пакеті для запікання, який вимагає мінімум продуктів і часу, а результат завжди відмінний. опис приготування: Перед вами простий і надійний рецепт, який ніколи не підведе господиню. він р...

читати далі
Котлети відбивні зі свинини

Котлети відбивні зі свинини

Рецепт приготування відбивних котлет з свинини. опис приготування: До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (морква, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.). приготування: Промити свинячу корейку, очистити і нарізати. Відб...

читати далі
Червона квасоля в томатному соусі

Червона квасоля в томатному соусі

Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт. опис приготування: Найпростіший рецепт приготування червоної квасолі подарує вам справжню насолоду...

читати далі
Креветки по-тайськи

Креветки по-тайськи

Креветки по-тайськи готуються з цілим набором спецій. креветки, сковорідка і спеції — ось все що потрібно для свята душі. Використовується прийом обсмажування на маслі спецій, а потім додаються креветки. опис приготування: Креветки по-тайськи смажаться в пекельної суміші спецій. Я завжди радж...

читати далі
Кролик, тушкований з овочами

Кролик, тушкований з овочами

Ніжне м'ясо кролика з овочами і сметаною — це воістину вишукану страву для званої вечері. Дивимося і записуємо рецепт приготування кролика, тушкованого з овочами. опис приготування: звичайно, найкраще готувати філе кролика. Але і ніжки або гомілки теж цілком підійдуть. Для приготування кролика...

читати далі
Курка в сметані з овочами

Курка в сметані з овочами

Завалялася пачка заморожених овочів? Ось відмінний рецепт курки з овочами в сметані. Дуже швидко і просто! опис приготування: швидко, просто і смачно! Обсмажуємо курячі грудки, порізані на шматочки. Додаємо сметану і заморожені овочі. Вибираємо гарнір і обід готовий! Приємного апетиту Куряч...

читати далі
Лазанья з баклажанів

Лазанья з баклажанів

Улюблене всіма блюдо — лазанью — можна зробити з баклажанами. Я пробувала її в гостях у вегетаріанців. Традиційний фарш замінюється на баклажани і виходить чудове, легке, корисне блюдо. опис приготування: Лазанья з баклажанів — нескладне в приготуванні блюдо. Для того, щоб вона вийшло красивою...

читати далі
М`ясна піджарка

М`ясна піджарка

Ділюся простим рецептом м'ясної піджарки. Ця страва здатне доповнити і прикрасити будь-який гарнір, аж надто смачне, соковите м'ясо виходить з ароматною скоринкою і ніжним смаком. м'ясоїдам присвячується! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати м'ясну піджарку в домашніх умовах. Це ...

читати далі
М`ясо з макаронами

М`ясо з макаронами

Є маса рецептів, як приготувати м'ясо з макаронами. Ось ще один з романтичною назвою "; Ангельські волосся" (так називають спагетті), який об'єднує в собі макарони, яловичину і імбир. опис приготування: Таке гаряче блюдо не займе у вас багато часу, зате наситить всю сім'ю і порадує простим кла...

читати далі
М`ясо в утятніце в духовці

М`ясо в утятніце в духовці

Можна запікати м'ясо в утятніце в духовці, це дуже зручно. Поставиш м'ясо в духовку і займайся своїми справами! А смачний обід готується сам собою! Через годинку починають розноситься по дому аромати. опис приготування: М'ясо в утятніце в духовці готувати зовсім нескладно, якщо у вас є підход...

читати далі
Восьминіг по-іспанськи

Восьминіг по-іспанськи

Скільки середземноморських країн - стільки і способів приготування восьминога. В даному рецепті пропоную вам приготувати його по-іспанськи. Він виходить на подив м'яким і ароматним. опис приготування: Для того, щоб приготувати восьминога по-іспанськи, вам навіть не знадобиться нічого екзотично...

читати далі
Палтус з імбиром і китайською капустою

Палтус з імбиром і китайською капустою

Рецепт приготування запеченого філе палтуса з квиноа, імбиром, китайської капустою, грибами, квасолею і зеленим чаєм. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити палтуса сіллю і перцем. У середній каструлі довести 2 склянки підсоленої води до кипіння. Додати квиноа, накрит...

читати далі
Проста яєчня

Проста яєчня

Приготування простий яєчні базіка теж вимагає майстерності і знання секретів. Зробити її простіше, ніж омлет. Мені дуже подобається її готувати, так як процес йде швидко, майже миттєво. Вчіться! опис приготування: Проста яєчня брехуха виходить дуже ніжною і пухнастою, вона зберігається рівном...

читати далі
Рагу м`ясне з рисом і овочами

Рагу м`ясне з рисом і овочами

Ситне рагу порадує всіх членів сім'ї. поєднання печінки, фаршу, Малу і овочів надає рагу неповторний смак. кількість порцій: 6 печінка куряча— 200 грам фарш свинячо-яловичий— 200 грам Мал— 120 грам(пропарений довгозерний) перець болгарський— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 штука Баклажан— 1 штука ча...

читати далі
Річкова риба в духовці

Річкова риба в духовці

покажу вам, як приготувати річкову рибу в духовці. Запікати будемо річкову форель цілими тушками. До рибку додамо запашний перець, лимонний сік і лавровий листочок. Аромат страви вас приємно здивує. опис приготування: форель, запечена в пергаментному папері, збереже свою ніжність і соковитість...

читати далі