Рецепт Курячий шашлик з оцтом фото

Курячий шашлик з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Соковитий і смачний курячий шашлик з оцтом готується дуже швидко. Для цього можна брати куряче філе, а можна цілу курку (як в цьому рецепті). Маринується м'ясо не більше двох годин.

У нашій родині всі дуже люблять шашлик, незалежно від того, з якого м'яса він приготовлений. На цей раз хочу розповісти вам, як приготувати курячий шашлик з оцтом за класичним рецептом. Курка маринується класичним способом в оцті з цибулею і спеціями. На гарнір підійдуть свіжі або мариновані овочі.

  • Курка - 1 штук
  • Цибуля - 2-4 штуки
  • Оцет - 30 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
курячий шашлик з оцтом - фото крок 1
1. Якщо у вас намічаються посиденьки з друзями на свіжому повітрі, раджу приготувати курячий шашлик з оцтом. Я зазвичай беру цілу тушку, Обробляють її на частини і готую шашлик з усіх частин.
курячий шашлик з оцтом - фото крок 2
2. Після оброблення м'яса його потрібно посолити і приправити за смаком, після чого додати кілька столових ложок оцту.
курячий шашлик з оцтом - фото крок 3
3. Нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями.
курячий шашлик з оцтом - фото крок 4
4. Додаємо цибулю до м'яса і все добре перемішуємо. Відправляємо курку маринуватися мінімум на одну годину.
курячий шашлик з оцтом - фото крок 5
5. Через деякий час шматки м'яса можна нанизувати на шампури або викладати в решітку і смажити на багатті.
курячий шашлик з оцтом - фото крок 6
6. Готовий курячий шашлик з оцтом і цибулею подається гарячим. На гарнір відмінно підійдуть свіжі або мариновані овочі. Крім цього, не забудьте про соусі.

Схожі рецепти