Курячий шашлик з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і смачний курячий шашлик з оцтом готується дуже швидко. Для цього можна брати куряче філе, а можна цілу курку (як в цьому рецепті). Маринується м'ясо не більше двох годин.
У нашій родині всі дуже люблять шашлик, незалежно від того, з якого м'яса він приготовлений. На цей раз хочу розповісти вам, як приготувати курячий шашлик з оцтом за класичним рецептом. Курка маринується класичним способом в оцті з цибулею і спеціями. На гарнір підійдуть свіжі або мариновані овочі.
- Курка - 1 штук
- Цибуля - 2-4 штуки
- Оцет - 30 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Якщо у вас намічаються посиденьки з друзями на свіжому повітрі, раджу приготувати курячий шашлик з оцтом. Я зазвичай беру цілу тушку, Обробляють її на частини і готую шашлик з усіх частин.
2. Після оброблення м'яса його потрібно посолити і приправити за смаком, після чого додати кілька столових ложок оцту.
3. Нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями.
4. Додаємо цибулю до м'яса і все добре перемішуємо. Відправляємо курку маринуватися мінімум на одну годину.
5. Через деякий час шматки м'яса можна нанизувати на шампури або викладати в решітку і смажити на багатті.
6. Готовий курячий шашлик з оцтом і цибулею подається гарячим. На гарнір відмінно підійдуть свіжі або мариновані овочі. Крім цього, не забудьте про соусі.