Рецепт Класичний шашлик зі свинини з оцтом фото

Класичний шашлик зі свинини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Найпростіший і всім відомий маринад для шашлику готується на основі оцту. Ви не відчуєте неприємного запаху або присмаку. Розповім, як приготувати класичний шашлик зі свинини з оцтом.

Опис приготування:

Можна вибрати будь-яку частину свинячої тушки, в цей раз у мене свиняча корейка. З м'ясом на шампурах добре поєднуються овочі: перець, цибуля. Якщо у вас є час, залиште шашлик в маринаді на добу або хоча б на ніч, тоді м'ясо буде танути в роті. Подавайте шашлики відразу після приготування.

  • Корейська - 900 грам
  • Ананаси з соком - 1 Склянка
  • Соєвий соус - 0, 5 склянки
  • Мед - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Соус «Чилі» - 1/4 склянки
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
класичний шашлик зі свинини з оцтом - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо і витріть його насухо, гострим ножем розріжте його невеликими шматочками.
класичний шашлик зі свинини з оцтом - фото крок 2
2. У миску викладіть подрібнені ананаси з ананасовим соком, додайте соєвий соус, мідь, рослинна олія, соус «Чилі», оцет, подрібнений часник, імбир і мелений перець.
класичний шашлик зі свинини з оцтом - фото крок 3
3. Перемішайте гарненько і викладіть в миску м'ясо, знову перемішайте і відправте в холодильник на добу або на ніч.
класичний шашлик зі свинини з оцтом - фото крок 4
4. Через необхідний час дістаньте м'ясо з холодильника і залиште його на час підготовки овочів. Вимийте і наріжте кубиками перці (жовтий і червоний), цибулину. Розподіліть м'ясо з овочами на шампурах.
класичний шашлик зі свинини з оцтом - фото крок 5
5. Розігрійте гриль і викладіть шашлики, обсмажуйте по 3-4 хвилини з кожного боку.
класичний шашлик зі свинини з оцтом - фото крок 6
6. Перекладіть шашлики на блюдо і зніміть з шампура, подавайте його відразу з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти