Простий рецепт шашлику зі свинини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Сезон пікніків дає про себе знати, а ми все тягнемося на природу готувати шашлики. Хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати шашлик зі свинини з оцтом простим рецептом.
Скористайтеся цим простим рецептом, у вас вийде незвичайно соковитий і ароматний шашлик, який підкорить будь-якого гурмана. Спеції я беру готові, так і називаються: "для шашлику", але можна і самому змішати улюблені приправи.
- Цибуля - 500 грам
- Оцет - 3 чайних ложки
- Спеції - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Свинина з жирком - 1500 грам
1
М'ясо помийте. Поріжте його на шматочки розміром 5х5 см.
2
Лук поріжте дрібними півкільцями або натріть на терку.
3
Посипте підготовленими заздалегідь спеціями і полийте розведеним у склянці води оцтом.
4
Все добре перемішайте і накрийте харчовою плівкою на 2-3 годину.
5
Нанизуйте м'ясо на шампури близько один до одного.
6
Готуйте на вугіллі близько 20 хвилин, перевертаючи час від часу.
7
Смачного!