Рецепт шашлику з свинини без оцту
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик не дарма вважається найкращим варіантом для пікніка. Це смачно, досить просто, ситно і неймовірно апетитно. Ідей для маринаду існує маса, однією з я хочу якраз поділитися. Запам'ятовуйте!
Хочу запропонувати вам на замітку класний варіант приготування шашлику зі свинини без оцту. На мій погляд, оцет робить м'ясо жорстким і сухим, так що замарінуем м'ясо без нього. А в іншому все досить традиційно - цибуля, сіль, спеції. Для пікантності можна додати трохи лимонного соку. Давайте про все по порядку
- Свинина - 3 кілограма
- Цибулина - 3-4 штук
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, приправа для шашлику)
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
2. Очистіть цибулю. Щоб м'ясо було соковитіше його найкраще або дрібно нарізати, або подрібнити в блендері, наприклад.
3. Викладіть його до м'яса.
4. Додайте сіль, спеції, за бажанням сік лимона.
5. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися. Мінімум на 2 годину, але краще на ніч.
6. А далі залишиться тільки нанизати м'ясо на шампура і посмажити.
Смачного!
Смачного!