Рецепт Рецепт шашлику з свинини без оцту фото

Рецепт шашлику з свинини без оцту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Шашлик не дарма вважається найкращим варіантом для пікніка. Це смачно, досить просто, ситно і неймовірно апетитно. Ідей для маринаду існує маса, однією з я хочу якраз поділитися. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам на замітку класний варіант приготування шашлику зі свинини без оцту. На мій погляд, оцет робить м'ясо жорстким і сухим, так що замарінуем м'ясо без нього. А в іншому все досить традиційно - цибуля, сіль, спеції. Для пікантності можна додати трохи лимонного соку. Давайте про все по порядку

  • Свинина - 3 кілограма
  • Цибулина - 3-4 штук
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, приправа для шашлику)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
рецепт шашлику з свинини без оцту - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
рецепт шашлику з свинини без оцту - фото крок 2
2. Очистіть цибулю. Щоб м'ясо було соковитіше його найкраще або дрібно нарізати, або подрібнити в блендері, наприклад.
рецепт шашлику з свинини без оцту - фото крок 3
3. Викладіть його до м'яса.
рецепт шашлику з свинини без оцту - фото крок 4
4. Додайте сіль, спеції, за бажанням сік лимона.
рецепт шашлику з свинини без оцту - фото крок 5
5. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися. Мінімум на 2 годину, але краще на ніч.
рецепт шашлику з свинини без оцту - фото крок 6
6. А далі залишиться тільки нанизати м'ясо на шампура і посмажити.
Смачного!

Схожі рецепти