Єврейська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ананасовий чізкейк
Любителям нескладних і апетитних десертів хочу запропонувати на замітку дуже класну ідею, як приготувати ананасовий чізкейк. ніжний, дуже ароматний і по-справжньому смачний. раджу обов'язково! опис приготування: Активний процес займе не більше півгодини, але не менше 3 годин десерт потрібно ох...
читати далі
Баклажани по-єврейськи
Не знаю, чому цей рецепт так називають, але виходить дуже смачно, а це головне. З вибраних інгредієнтів готується прекрасна баклажанная закуска, нагадує по консистенції паштет. опис приготування: Ділюся з вами до непристойності простим рецептом приготування баклажанів по-єврейськи. Баклажан за...
читати далі
Млинці з апельсином
Любіть вранці готувати оладки або млинці? Якщо так, то вам цей рецепт точно стане в нагоді. оригінальний, з яскравим смаком і м'якою текстурою. Випічка підкорить вас з першого укусу. Варто спробувати! опис приготування: Підготовку до рецептом найкраще зробити з вечора, варто залишити сир в мар...
читати далі
Бутерброди з сиром і часником
Цей рецепт відрізняється від інших тим, що в ньому немає майонезу, все корисне, смачне і ароматне. Доповнити його можна спеціями. опис приготування: Такі бутерброди порадують будь-якого. Викладаємо тертий сир з яйцем, спеціями і часником на шматочки батона, запікаємо не більше 10 хвилин і пода...
читати далі
Цимес з моркви
Cimes — блюдо єврейської кухні. Являє собою пряну закуску з овочів. Ми цимес з моркви з додаванням меду, кориці, гвоздики, — дуже ароматно. Заходьте і дивіться рецепт. опис приготування: Cimes — традиційне єврейське блюдо, тому нічого не міняйте в рецепті, а точно дотримуйтесь рецептурі. мор...
читати далі
Cimes
Ви любите єврейську кухню? Тоді обов'язково подивіться в моєму рецепті, як приготувати цимес. Це солодкі ласощі з овочів і фруктів. Готується він з не цілком звичного поєднання продуктів. опис приготування: Інгредієнти цієї страви можуть варіюватися. наприклад, до картоплі можна додавати моркв...
читати далі
Єврейська маца
Відоме блюдо єврейської національної кухні — Lepeška кицька. Вони готуються з тіста, не пройшов процес зброджування. Мацу подають до столу протягом єврейського свята Песах. опис приготування: розповім, як приготувати єврейську мацу в домашніх умовах. Знадобиться виключно борошно і тісто. Коржі...
читати далі
Єврейські котлети
У чому відмінна риса єврейських котлет від звичайних? Єврейські котлети готуються з курки і виходять більш ніжними і повітряними. На їх приготування піде зовсім небагато часу, інгредієнти знайдуться в кожному будинку, а головну хитрість я Вам зараз розповім! опис приготування: єврейські котлет...
читати далі
Єврейський хліб
Коли говоримо про єврейський хліб, найчастіше згадується "; Хала" або & Quot; Mazza & Quot;, між тим є ще багато інших різновидів хліба, наприклад, & Quot; & Quot Бяла;, який родом з польського Білостока. опис приготування: Щоб ближче познайомитися з будь-якою національною кухнею, перш за все ...
читати далі
Фарширована куряча шийка по-єврейськи
Коли ви збираєтеся покликати багато гостей до себе за святковий стіл, то варто підготувати кілька смачних закусок. мабуть, вони грають дуже важливу роль під час довгоочікуваного застілля. опис приготування: Тому я завжди маю під рукою кілька цікавих рецептів нарівні з простими. Нижче я описала...
читати далі
Фаршировані яйця по Махеев'скі
опис приготування: відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток. Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу "; Махеев'" сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смачного!#Махеев'_чудеса_за_...
читати далі
Форшмак єврейський класичний
Сьогодні ми говоримо про закусках, які широко відомі в світі. Я розповім вам, як приготувати форшмак класичний єврейський смачно і оригінально. Коріння цієї страви беруть саме з єврейської кухні. опис приготування: Якщо ви не пробували таку закуску, то раджу не відкладати її приготування в "; ...
читати далі
Форшмак з оселедця
Форшмаком можна назвати ніжний паштет, який в поєднанні з хлібом є відмінною закускою. Хочу розповісти, як приготувати форшмак з оселедця з вершковим маслом і сиром. Це дуже смачно! опис приготування: Форшмак також можна використовувати як начинку для відвареної картоплі. Його смачно їсти з кі...
читати далі
Форшмак класичний (єврейський)
Рецепт класичного форшмака напевно відомий багатьом. Якщо приготувати цю страву правильно, підібрати якісні та свіжі інгредієнти, то воно обов'язково сподобається всім без винятку. опис приготування: Форшмак - це національне єврейське блюдо, яке популярне у багатьох країнах. В його основі лежи...
читати далі
Форшмак класичний
подобається оселедець? А форшмак ви готували? Якщо ні, цей рецепт для вас. Знаменита єврейська закуска з оселедця готується дуже легко, її можна подати до столу в звичайний день або на святковий стіл. опис приготування: Ця закуска однаково хороша і в будній, і в святковий день. Її можна подава...
читати далі
Форшмак (паштет з оселедця)
Іноді хочеться з'їсти чогось незвичного. Тому я пропоную вам дізнатися, як приготувати форшмак (паштет з оселедця), щоб ви урізноманітнили свій раціон! Не знаю як вам, а мені це блюдо в новинку. опис приготування: Форшмак відмінно підійде для бутербродів і грінок. Його можна досить довго збері...
читати далі
Форшмак більше єврейський
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати форшмак по-єврейськи. Він відрізняється від звичайного форшмака консистенцією і зовнішнім виглядом. Спробуйте цю закуску, вона дуже смачна і легка в приготуванні. опис приготування: До страви зазвичай подається чорний хліб, але також добре поєднувати форшмак з...
читати далі
Форшмак з морквою і плавленим сиром
Форшмак з морквою і плавленим сиром - проста в приготуванні, смачна холодна закуска. Завдяки сиру це блюдо має пікантний присмак і в'язку консистенцію, ідеально підійде для бутербродів. опис приготування: дивіться, як приготувати форшмак з морквою і плавленим сиром. Він стане прекрасним доповн...
читати далі
Форшмак
Традиційне єврейське блюдо - форшмак. Готується ця закуска з оселедця з додаванням вершкового масла і яблука. Виходить дуже смачний паштет, який можна поставити навіть на святковий стіл. опис приготування: Для приготування форшмака краще брати хліб без кірки (можна навіть батон). Готується ця ...
читати далі
Яловичина по-єврейськи о кисло-солодкому соусі
Соковите і ніжне м'ясо в густому насиченому соусі — це яловичина по-єврейськи о кисло-солодкому соусі. Незвичайне для деяких поєднання продуктів, солодкість і кислота в одній страві — неймовірний смачно! опис приготування: У мене є друг з Ізраїлю, і ось одного разу він пригостив мене дуже смач...
читати далі