Рецепт Шакшука з фенхелем фото

Шакшука з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Яєчня

Ви знайомі з багатьма стравами з національної кухні Ізраїлю? Поспішаю запропонувати вам на замітку класну і зовсім нескладну ідею. Навчу вас, як приготувати шакшуку. Звучить інтригуюче? запам'ятовуйте!

Незважаючи на загадкову назву, блюдо досить просте. Овочі, багато томатного соусу і яйця - ось, що ми зробимо. Такий варіант, звичайно, підходить і для сніданку, однак вимагає близько 40-45 хвилин на процес. Смак виходить напрочуд насиченим, а зовнішній вигляд - нереально апетитним. Спробувати варто!

  • Рослинна олія - 1.5 Ст. Ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Фенхель - 1 штука
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Помідори у власному соку - 800 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Яйце - 6 штук
  • Фета - 100 грам
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
шакшука з фенхелем - фото крок 1
1. Яскраві і апетитні інгредієнти, які ми будемо використовувати.
шакшука з фенхелем - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте олію. Викладіть зиру, подрібнений перець, цибуля і фенхель.
шакшука з фенхелем - фото крок 3
3. Додайте помідори, спеції. На повільному вогні млоїте соус близько 20 хвилин.
шакшука з фенхелем - фото крок 4
4. Вбийте яйця і смажте до готовності. Перед подачею шакшуку можна присипати зеленню, попередньо видаливши лавровий лист.
Смачного!

Схожі рецепти