Шакшука з фенхелем
(покроковий рецепт з фото)
Ви знайомі з багатьма стравами з національної кухні Ізраїлю? Поспішаю запропонувати вам на замітку класну і зовсім нескладну ідею. Навчу вас, як приготувати шакшуку. Звучить інтригуюче? запам'ятовуйте!
Незважаючи на загадкову назву, блюдо досить просте. Овочі, багато томатного соусу і яйця - ось, що ми зробимо. Такий варіант, звичайно, підходить і для сніданку, однак вимагає близько 40-45 хвилин на процес. Смак виходить напрочуд насиченим, а зовнішній вигляд - нереально апетитним. Спробувати варто!
- Рослинна олія - 1.5 Ст. Ложки
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Фенхель - 1 штука
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Помідори у власному соку - 800 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Яйце - 6 штук
- Фета - 100 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Яскраві і апетитні інгредієнти, які ми будемо використовувати.
2. На сковороді розігрійте олію. Викладіть зиру, подрібнений перець, цибуля і фенхель.
3. Додайте помідори, спеції. На повільному вогні млоїте соус близько 20 хвилин.
4. Вбийте яйця і смажте до готовності. Перед подачею шакшуку можна присипати зеленню, попередньо видаливши лавровий лист.
Смачного!
Смачного!