Рецепт Шакшука з сиром фото

Шакшука з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яйця , Авокадо , Помідор
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

З ранку на нашому сімейному кухні шакшука з'являється так само часто, як омлет. До чого це просте, ситне і смачне блюдо полюбилося, що вже прийшла пора експериментувати з ним. Ось, нова варіація.

Опис приготування:

Як і у всіх класичних рецептах, основою будуть помідори і яйця. Додамо овочів і дещо несподіване. Ознайомтеся з тим, як приготувати шакшуку з сиром і авокадо. Ці продукти виявилися дуже навіть в тему в складі. Не забудьте подати зі стравою коржі або хліб, щоб вмочати ними в густу консистенцію.

  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Авокадо - 0, 5 штуки
  • Квасоля червона консервована - 420 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Помідор - 400 грам
  • Твердий сир - 50 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Чилі порошок - 1, 25 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
шакшука з сиром - фото крок 1
1. Спочатку в глибокій сковороді розігрійте масло. Додайте в нього дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте шматочки протягом 11 хвилин, постійно помішуючи. Потім додайте нарізаний часник. Готуйте овочі разом 2 хвилини.
шакшука з сиром - фото крок 2
2. Слідом відправте на плиту дрібно нарізані помідори і квасоля (попередньо подрібніть її в пюре). Перемішайте інгредієнти.
шакшука з сиром - фото крок 3
3. Далі додайте дрібно нарізаний перець. Також всипте перець і чилі. Перемішайте. Прокип'ятіть суміш протягом 10 хвилин.
шакшука з сиром - фото крок 4
4. Потім по поверхні розбийте яйця.
шакшука з сиром - фото крок 5
5. Приблизно через 15 хвилин, коли яйця приготуються, натріть зверху сир.
шакшука з сиром - фото крок 6
6. В кінці додайте сіль за смаком. Перед подачею наріжте авокадо слайсами. Шакшука готова! Смачного!

Схожі рецепти