Індійська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Алю паратха

Алю паратха

Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопляна коржик, в начинку додаються часник і соєви...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним різноманітністю в вашому повсякденному і святк...

читати далі
Рисова закуска

Рисова закуска

Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(невелика) зелений перець— 2 штуки підтвердження— 1/2 чайних ложки імбир— 1 Чайна ложка розлючений— 1-2 Ст. ложок(використовувати в міру необхідності) рисове борошно— 1-2 Ст. ложок каррі— 2 штуки(листя,...

читати далі
Мигдаль Бурфі

Мигдаль Бурфі

"; Мигдаль Бурфі" - це популярне індійське ласощі, яке люблять і дорослі, та діти. Готується воно на основі мигдалю з додаванням цукру і молока. Десерт виходить дійсно смачним, раджу. опис приготування: В Індії я, на превеликий жаль, ніколи не була, але про це ласощах знаю давно і вже встигла ...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець...

читати далі
Банановий йогурт

Банановий йогурт

ласси — холодний напій на основі йогурту і фруктів, який популярний в Індії, Шрі-Ланці та Пакистані. Його п'ють у спеку, щоб втамувати спрагу або під час обіду, щоб "; загасити вогонь" від гострої їжі. опис приготування: Бувають солодкі і солоні ласси. Спеції можуть додаватися абсолютно різном...

читати далі
Сніг

Сніг

Вам подобається "; дослідити" різні кухні світу? Хочете отримати зануритися в індійську? Тоді не проходите мимо, адже прямо зараз я розповім, як приготувати Барфі - ніжний і апетитний десерт. опис приготування: Це незвичайний десерт, який рекомендую спробувати тим, хто любить експерименти на к...

читати далі
Баттері

Баттері

Хочете приготувати щось дивовижне, абсолютно несхоже на те, що ви їли раніше? Тоді пропоную вам відкрити для себе індійську кухню і дізнатися, як приготувати Баттері панир масала. опис приготування: Незважаючи на химерна назва, приготувати страву досить нескладно. Ароматні спеції в поєднанні з...

читати далі
Бхаджа з яєць

Бхаджа з яєць

В індійській кухні страви з яєць дуже популярні. Цим рецептом користуюся другий рік, в основному після Пасхи Така закуска розлітається як гарячі пиріжки. опис приготування: Бхаджа — популярна в Індії штуковина. Технологія приготування Бхаджа може бути різною, але зазвичай блюдо шляхом обсмажув...

читати далі
Бхатурі

Бхатурі

& Quot; Бхатурі" - прості, і, звичайно, смачні коржі на кислому молоці, популярні в Індії. рецепт, як приготувати "; Бхатурі ";, виручить вас, коли хліб закінчився, а в магазин бігти вже пізно. опис приготування: Багато народів здавна печуть подібні хлібні коржі на кислому молоці, що тільки пі...

читати далі
Біріані з овочами

Біріані з овочами

Біріані з овочами — національне індійське блюдо. Втім, в багатьох інших східних країнах воно теж популярно. Готується з рисом, сумішшю спецій Гараму Масала і різноманітними овочами. опис приготування: Біріані з овочами я спробувала в індійському ресторані. Мені дуже сподобалося це блюдо. Ситне...

читати далі
Бір'яні з куркою

Бір'яні з куркою

Приготування бір'яні з куркою — трудомісткий процес, але, спробувавши один раз це чудове блюдо з курки, спецій і рису, ви зрозумієте, що витрачені сили стоять того! опис приготування: Бір'яні - класичне блюдо індійської кухні, яке зазвичай подається на весіллях і у свята, дуже схоже на плов. Й...

читати далі
Чай латте з kurkumoy

Чай латте з kurkumoy

Латте - це гарячий напій з великою кількістю молока. За смаком в нього додають спеції, збиті вершки і сироп. Рецепт став класикою. А що, якщо щось в ньому переробити? вийшло цікаво. опис приготування: Дану варіацію вже не можна назвати італійської. Завдяки великій кількості спецій і головному ...

читати далі
Чай латте

Чай латте

Чай латте-дуже смачний пряний чай, родом з Індії, там він зветься "масала". Сьогодні я розповім, як приготувати цей чудовий напій, який зігріє навіть в самі дощові і холодні дні. опис приготування: Чай латте є здоровою альтернативою кави. Готувати його просто, а смак і аромат спецій зводить з ...

читати далі
Чай на кокосовому молоці

Чай на кокосовому молоці

У цьому рецепті я розповім, як приготувати чай на кокосовому молоці. Це пряний напій з гвоздикою і корицею, який м'яко відтіняє кокосове молоко. опис приготування: Кокосове молоко краще брати високої жирності, де 60-70% м'якоті в складі. Сорт чаю підійде будь-який, можна взяти зелений, якщо лю...

читати далі
Чай з kardamonom

Чай з kardamonom

Ділюся рецептом чаю з кардамоном за мотивами індійської кухні. На Сході кардамон популярна добавка до чаю і кави, і не просто так. Спеція надає сприятливу дію на травлення і імунітет. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати чай з кардамоном. Чай вибирайте хорошої якості,...

читати далі
Чапати

Чапати

Чапати - традиційний індійський хліб. Готується дуже просто і швидко. Вам знадобиться тільки борошно, сіль і вода. Отже, рецепт чапати — до вашої уваги! опис приготування: Чапати вам подадуть в будь-якому індійському ресторані. власне, що і сталося зі мною, після чого я вирішила навчитися готу...

читати далі
Чатні з м'яти і коріандру

Чатні з м'яти і коріандру

Цей знаменитий індійський соус готують в самих різних варіаціях. Один дуже пікантний, неймовірно ароматний і приголомшливо смачний я якраз хочу вам показати. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні. опис приготування: цікаву ідею, як приготувати чатні з м'яти і коріандру пропоную вам на замі...

читати далі
Чатні з помідорів

Чатні з помідорів

Родзинкою індійської кухні по праву можна вважати Чатни. цей насичений, пікантний соус готують практично в кожному будинку. Серед різноманіття рецептів я хочу запропонувати вам один на замітку. опис приготування: Якщо ви не боїтеся пробувати щось нове, а також відносите себе до шанувальників г...

читати далі
Чатні з буряка і яблук

Чатні з буряка і яблук

чатні — індійський пряний соус. В даному випадку чатні дуже ароматний, кисло-солодкий. Готується дуже просто і швидко, з найдоступніших інгредієнтів. Заходьте і дивіться рецепт! опис приготування: Рецепт цього соусу перевірений роками, до того ж, він відноситься до традиційної індійської кухні...

читати далі