Рецепт Червона «сангрия» фото

Червона «сангрия»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Фрукти , Апельсин
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Потрібен коктейль на свято? Немає нічого простіше, ніж зробити смачний алкогольний напій з вина та свіжих фруктів. Візьміть собі на замітку відмінний рецепт, як приготувати червону «Сангрію».

Опис приготування:

Можна зробити цей напій з червоного або білого вина. Оскільки він родом із сонячної Іспанії, то в його рецептурі обов'язково їсти цитрусові. Є варіації її приготування з додаванням коньяку, щоб підняти градус, але це зовсім не обов'язково. Краще подавати напій зі шматочками льоду і фруктами.

  • Червоне вино - 750 мілілітрів
  • Апельсин - 3 штуки
  • Вапно - 3 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
червона
1. Розріжте апельсини і лайми навпіл. Відкладіть одну половинку апельсина і одну половинку лайма. Видавіть сік з апельсинів і лаймов.
червона
2. Додайте в ємність з соком цукор, ретельно перемішайте, щоб цукор розчинився.
червона
3. Поріжте відкладені апельсин і лайм часточками.
червона
4. Влийте вино в суміш соку і цукру.
червона
5. Додайте порізані фрукти в винний сік, перемішайте.
червона
6. Поставте «Сангрію» мінімум на 1 час в холодильник, щоб всі інгредієнти змішалися, потім перелийте напій в декоративний глечик і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти