Рецепт Суп з плавленим сиром і вермішеллю фото

Суп з плавленим сиром і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Плавлений сир , Вермішель
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це дуже ніжний, ситний і ароматний суп. Часу для його приготування необхідно зовсім небагато. Відмінне блюдо для сімейного обіду. Ділюся з Вами відмінним рецептом.

Опис приготування:

Такий суп можна приготувати не тільки на курячому бульйоні, але і на будь-якому іншому. Якщо хочеться більше вершкового смаку - додайте трохи жирних вершків.

  • Куряче філе - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Картопля - 2 штуки
  • Сир плавлений - 150 грам
  • Вермішель - 70 грам
  • Зелень - 1 Пучков
  • Сіль - За смаком
суп з плавленим сиром і вермішеллю - фото крок 1
Куряче філе відваріть до готовності. Наріжте на шматочки і поверніть назад в бульйон.
суп з плавленим сиром і вермішеллю - фото крок 2
Цибулю і моркву подрібніть і обсмажте. Викладіть зажарку в каструлю.
суп з плавленим сиром і вермішеллю - фото крок 3
Додайте нарізану картоплю і дайте проваритися хвилин 10.
Потім додайте жменю вермішелі.
суп з плавленим сиром і вермішеллю - фото крок 4
Натріть плавлений сир на тертці. Додайте його в суп і дайте повністю розтанути.
суп з плавленим сиром і вермішеллю - фото крок 5
Додати сіль, додайте зелень і зніміть з вогню. Дайте супу настоятися 10 хвилин.
суп з плавленим сиром і вермішеллю - фото крок 6
Подавайте в гарячих. Смачного!

Схожі рецепти