Суп з плавленим сиром і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже ніжний, ситний і ароматний суп. Часу для його приготування необхідно зовсім небагато. Відмінне блюдо для сімейного обіду. Ділюся з Вами відмінним рецептом.
Такий суп можна приготувати не тільки на курячому бульйоні, але і на будь-якому іншому. Якщо хочеться більше вершкового смаку - додайте трохи жирних вершків.
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Картопля - 2 штуки
- Сир плавлений - 150 грам
- Вермішель - 70 грам
- Зелень - 1 Пучков
- Сіль - За смаком
Куряче філе відваріть до готовності. Наріжте на шматочки і поверніть назад в бульйон.
Цибулю і моркву подрібніть і обсмажте. Викладіть зажарку в каструлю.
Додайте нарізану картоплю і дайте проваритися хвилин 10.
Потім додайте жменю вермішелі.
Потім додайте жменю вермішелі.
Натріть плавлений сир на тертці. Додайте його в суп і дайте повністю розтанути.
Додати сіль, додайте зелень і зніміть з вогню. Дайте супу настоятися 10 хвилин.
Подавайте в гарячих. Смачного!