Рецепт Польовий суп фото

Польовий суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Морква , Часник , Цибуля , Пшоно і пшениця , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Розповім вам свій простий рецепт, як приготувати польовий суп. Все робиться дуже просто, інгредієнти доступні. Можете додати до нього улюблені овочі. Ситне і смачне блюдо на обід для всієї родини.

Опис приготування:

Перед приготуванням пшоно необхідне промити. Якщо не зробите цього, блюдо буде гірчити. Найкраще замочити пшоно на ніч у холодній воді, однак якщо можливості немає, то просто добре промийте. Суп густий і ситний, його можна подати на обід або на вечерю.

  • Пшоно - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Брокколі - 100 грам
  • Кольорова капуста - 100 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
польовий суп - фото крок 1
1. Промийте гарненько пшоно. Очистіть і наріжте кубиком цибулину, наріжте тонкими півколами морква. Розділіть брокколі і цвітну капусту на суцвіття, очистіть і подрібніть часник.
польовий суп - фото крок 2
2. У каструлі нагрійте рослинну олію, викладіть цибулю і обсмажте кілька хвилин, потім додайте часник. Через пару хвилин всипте промите пшоно, залийте все водою (близько 1-1, 5 L), додайте овочі, що залишилися, лавровий лист.
польовий суп - фото крок 3
3. Збийте окремо курячий жовток і сметану, додайте цю суміш після того, як пшоно вже зварилася, потім приправити сіллю і poperčite. Подавайте суп з рубаною зеленню.

Схожі рецепти