Польовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам свій простий рецепт, як приготувати польовий суп. Все робиться дуже просто, інгредієнти доступні. Можете додати до нього улюблені овочі. Ситне і смачне блюдо на обід для всієї родини.
Перед приготуванням пшоно необхідне промити. Якщо не зробите цього, блюдо буде гірчити. Найкраще замочити пшоно на ніч у холодній воді, однак якщо можливості немає, то просто добре промийте. Суп густий і ситний, його можна подати на обід або на вечерю.
- Пшоно - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Брокколі - 100 грам
- Кольорова капуста - 100 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Промийте гарненько пшоно. Очистіть і наріжте кубиком цибулину, наріжте тонкими півколами морква. Розділіть брокколі і цвітну капусту на суцвіття, очистіть і подрібніть часник.
2. У каструлі нагрійте рослинну олію, викладіть цибулю і обсмажте кілька хвилин, потім додайте часник. Через пару хвилин всипте промите пшоно, залийте все водою (близько 1-1, 5 L), додайте овочі, що залишилися, лавровий лист.
3. Збийте окремо курячий жовток і сметану, додайте цю суміш після того, як пшоно вже зварилася, потім приправити сіллю і poperčite. Подавайте суп з рубаною зеленню.