Ікра коропа смажена
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю смажену риб'ячу ікру, їв би її весь час. Її можна приготувати з цибулею або грибами. Її можна посмажити окремо або використовувати для начинки. Розповім, як приготувати ікру коропа смажену.
Можна купити рибу і дістати з неї ікру, а також зараз продається ікра на вагу. Обваляти ікру можна в пшеничного або кукурудзяного борошна, в панірувальних сухарях. Подавайте ікру відразу після обсмажування з овочами або соусом. Запевнюю вас, що надовго така перестав затримається. У нас її їдять всю відразу.
- Ікра - 0, 6 кілограма
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком

1. Підготуйте всі інгредієнти. Вимийте акуратно ікру і видаліть плівку.

2. Гострим ножем розділіть ікру на невеликі шматочки.

3. У миску насипте борошно, обваляйте акуратно кожен шматочок з усіх боків.

4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, потім викладіть ікру, обсмажуйте кілька хвилин до рум'яної і хрусткої скоринки.

5. Перекладіть ікру на тарілку і відразу подавайте або трохи почекайте, хоча це складно.