Рецепт Ікра коропа смажена фото

Ікра коропа смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Дуже люблю смажену риб'ячу ікру, їв би її весь час. Її можна приготувати з цибулею або грибами. Її можна посмажити окремо або використовувати для начинки. Розповім, як приготувати ікру коропа смажену.

Опис приготування:

Можна купити рибу і дістати з неї ікру, а також зараз продається ікра на вагу. Обваляти ікру можна в пшеничного або кукурудзяного борошна, в панірувальних сухарях. Подавайте ікру відразу після обсмажування з овочами або соусом. Запевнюю вас, що надовго така перестав затримається. У нас її їдять всю відразу.

  • Ікра - 0, 6 кілограма
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
ікра коропа смажена - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти. Вимийте акуратно ікру і видаліть плівку.
ікра коропа смажена - фото крок 2
2. Гострим ножем розділіть ікру на невеликі шматочки.
ікра коропа смажена - фото крок 3
3. У миску насипте борошно, обваляйте акуратно кожен шматочок з усіх боків.
ікра коропа смажена - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, потім викладіть ікру, обсмажуйте кілька хвилин до рум'яної і хрусткої скоринки.
ікра коропа смажена - фото крок 5
5. Перекладіть ікру на тарілку і відразу подавайте або трохи почекайте, хоча це складно.

Схожі рецепти