Рецепт Люля-кебаб в аерогрилі фото

Люля-кебаб в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Кебаб

Соковите і смачне м'ясо для закуски або повноцінного обіду - все за рецептом люля-кебаб в аерогрилі готувати просто і швидко! Дивимося і готуємо з задоволенням.

Секрет гарного люля-кебаб - в правильно підготовленому фарші. Його недостатньо перемолоти, його потрібно ще й відбити. Він повинен бути досить клейким, щоб не розвалюватися навколо палички. Тому я додаю ще крохмалю з молоком. Для приготування люля-кебаб в аерогрилі раджу використовувати рідкий дим, він додасть незабутній аромат багаття вашій страві. Дивимося рецепт.

  • Фарш - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Зелень - 100 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 2
Фарш перейдіть пару раз на м'ясорубці (у мене був яловичий).
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 3
Подрібніть цибулю і часник, а також зелень. Додайте у фарш.
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 4
Додайте яйце і сік половинки лимона.
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 5
Потім спеції. Змішайте молоко з крохмалем і теж додайте.
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 6
Фарш відбиваємо і відправляємо в холодильник. На дно аерогрилю наливаємо рідкий дим. Ставимо середню грати. Включаємо розігрів. І починаємо ліпити кебаби на палички. Застеляємо фольгою грати і викладаємо кебаби.
люля-кебаб в аерогрилі - фото крок 7
Ставимо час 30 хвилин, швидкість високу і температуру 235 З. Через 15 хвилин кебаби переверніть.
Готові люля-кебаб в аерогрилі подаємо з гарніром з овочів або з макаронами. Смачного!

Схожі рецепти