Люля-кебаб в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і смачне м'ясо для закуски або повноцінного обіду - все за рецептом люля-кебаб в аерогрилі готувати просто і швидко! Дивимося і готуємо з задоволенням.
Секрет гарного люля-кебаб - в правильно підготовленому фарші. Його недостатньо перемолоти, його потрібно ще й відбити. Він повинен бути досить клейким, щоб не розвалюватися навколо палички. Тому я додаю ще крохмалю з молоком. Для приготування люля-кебаб в аерогрилі раджу використовувати рідкий дим, він додасть незабутній аромат багаття вашій страві. Дивимося рецепт.
- Фарш - 800 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелень - 100 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
Підготуйте інгредієнти.
Фарш перейдіть пару раз на м'ясорубці (у мене був яловичий).
Подрібніть цибулю і часник, а також зелень. Додайте у фарш.
Додайте яйце і сік половинки лимона.
Потім спеції. Змішайте молоко з крохмалем і теж додайте.
Фарш відбиваємо і відправляємо в холодильник. На дно аерогрилю наливаємо рідкий дим. Ставимо середню грати. Включаємо розігрів. І починаємо ліпити кебаби на палички. Застеляємо фольгою грати і викладаємо кебаби.
Ставимо час 30 хвилин, швидкість високу і температуру 235 З. Через 15 хвилин кебаби переверніть.
Готові люля-кебаб в аерогрилі подаємо з гарніром з овочів або з макаронами. Смачного!
Готові люля-кебаб в аерогрилі подаємо з гарніром з овочів або з макаронами. Смачного!