Рецепт Люля-кебаб з баранини в духовці фото

Люля-кебаб з баранини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Люля-кебаб готують на мангалі, але не у всіх є така можливість, тим більше, коли на вулиці досить прохолодно. Ділюся рецептом кебаба з баранини для духовки. Ситно, красиво і дуже смачно!

Опис приготування:

Ви ще не знаєте, як приготувати люля-кебаб з баранини в духовці? Дуже просто за уязика, що у вас є хороший і (бажано) жирний баранячий фарш. Готову страву традиційно подається до столу зі свіжою зеленню і овочами. Додатковий гарнір - за бажанням.

  • Баранина з салом - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Часник - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Спеції - За смаком(koriandr, зіра)
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 1
Використовуйте жирну баранину, або ж додайте до баранів фаршу пропущене через м'ясорубку сало.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 3
Очищаємо часник. Підготуємо спеції: koriandr, зиру і перець.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 4
Додаємо у фарш подрібнений часник і спеції. Ретельно перемішуємо і ставимо фарш в холодильник на 1 час.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 5
Встановлюємо на деко грати, застилає її фольгою. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 6
На дерев'яних шпажках формуємо кебаби, фарш прекрасно ліпиться. Кладемо їх на фольгу.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 7
Люля-кебаб запікається в духовці 40 хвилин. Через 20 хвилин перевертаємо їх для рівномірної прожарювання.
люля-кебаб з баранини в духовці - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти