Рецепт Люля-кебаб з фаршу в духовці фото

Люля-кебаб з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Класичний рецепт люля-кебаб з фаршу в духовці не сприймає нічого, крім м'яса і спецій, але ось саме це дивовижне поєднання фаршу і цибулі мене свого часу підкорило! Відмінна заміна котлет!

Опис приготування:

Такий простий рецепт люля-кебаб з фаршу в духовці вам точно припаде до душі! Адже тут нічого зайвого - тільки м'ясо і цибулю, надає соковитість! А ще і спеції, звичайно, які"відповідають" в цій страві за карколомний аромат! коротше, настійно вам рекомендую приготувати саме це блюдо!

  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
люля-кебаб з фаршу в духовці - фото крок 1
1. Фарш ретельно перетирають із спеціями. У літню пору раджу брати свіжу зелень - базилік, кріп, петрушку, а взимку - готовий набір"хмелі-сунелі" . Сюди ж - подрібнену цибулю.
люля-кебаб з фаршу в духовці - фото крок 2
2. Тепер фарш як би"обертаємо" навколо дерев'яної палички і викладаємо на деко, застелений фольгою. Відправимо запікатися на півгодини, періодично підкручуючи.
люля-кебаб з фаршу в духовці - фото крок 3
3. Коли страва добре пропечеться і аромат піде по всьому будинку - пора діставати і подавати до столу!

Схожі рецепти