Люля-кебаб з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт люля-кебаб з фаршу в духовці не сприймає нічого, крім м'яса і спецій, але ось саме це дивовижне поєднання фаршу і цибулі мене свого часу підкорило! Відмінна заміна котлет!
Такий простий рецепт люля-кебаб з фаршу в духовці вам точно припаде до душі! Адже тут нічого зайвого - тільки м'ясо і цибулю, надає соковитість! А ще і спеції, звичайно, які "відповідають" в цій страві за карколомний аромат! коротше, настійно вам рекомендую приготувати саме це блюдо!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Фарш ретельно перетирають із спеціями. У літню пору раджу брати свіжу зелень - базилік, кріп, петрушку, а взимку - готовий набір "хмелі-сунелі" . Сюди ж - подрібнену цибулю.
2. Тепер фарш як би "обертаємо" навколо дерев'яної палички і викладаємо на деко, застелений фольгою. Відправимо запікатися на півгодини, періодично підкручуючи.
3. Коли страва добре пропечеться і аромат піде по всьому будинку - пора діставати і подавати до столу!