Смажені яблука в клярі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Осінь - пора врожаїв різних фруктів. У тому числі і яблук. Якщо вам набридли традиційні варення і компоти з них, спробуйте приготувати особливий десерт - смажені яблука в клярі.
Яблука очистіть, видаліть серцевину і наріжте кружальцями. Приготуйте кляр зі збитих з цукром яєць, теплого молока, борошна і розпушувача. Вмочуйте кожен гурток яблука в кляр, а потім обсмажуйте на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Подавайте на стіл, посипавши цукровою пудрою і меленою корицею. Смачного! 
- Яблука - 2 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 3 Ст. Ложки
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Молоко - 50 мілілітрів
 - Розпушувач - 1 щіпка
 - Цукрова пудра - За смаком
 - Мелена кориця - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 

Збийте яйце з цукром і додайте тепле молоко.

Перемішайте і засипте борошно і розпушувач. Добре розмішайте.

Очистіть і видаліть серцевину у яблук. Поріжте їх кружками. Кожен гурток макайте в кляр з двох сторін.

Розігрійте на сковороді рослинне масло на середньо-високому вогні і обсмажте яблука до золотистої скоринки з двох сторін. Дайте зайвому маслу трохи стекти на паперовій серветці і подавайте на стіл, посипавши цукровою пудрою і меленою корицею.