Кабачкові оладки для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з кабачків з ніжним смаком ідеально підійдуть для дитячого меню. Приготувати їх можна за лічені хвилини, головне - підрум'янити при смаженні.
У сезон дозрівання кабачків рум'яні млинці з них можна готувати хоч кожен день, балуючи таким блюдом всю свою сім'ю, а особливо - дітей. Не забувайте віджимати рідина з натертою кабачкової маси, так як овоч дуже водянистий!
- Кабачок - 1 штука
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 3 щіпки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Кабачок промийте у воді, зріжте хвостики з обох сторін овоча. Натріть плід на тертці в глибоку ємність, всипте дві дрібки солі і перемішайте. Залиште на 5-6 хвилин, а потім відіжміть масу від рідини, інакше тісто не вийде потрібної консистенції.
Влийте в ємність молоко будь-якої жирності, вбийте курячі яйця і всипте ще дрібку солі. Ретельно збийте все вміст ємності.
Всипте пшеничне борошно, просіявши її заздалегідь. Акуратно перемішайте - кабачкової тісто готове.
Прогрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть в нього столовою ложкою частини тесту. Обсмажте на помірному нагріванні близько хвилини, потім переверніть на іншу сторону.
Готову випічку викладіть на тарілку і дайте їй злегка охолонути.
Подавайте кабачкові оладки до столу теплими і не забудьте про сметану!