Кабачкові оладки «хвилин»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо в стравах ви цінуєте не тільки смак, але і простоту, а також швидкість процесу, тоді вам напевно сподобається цей чудовий варіант, як приготувати кабачкові оладки "хвилинка" без зайвого клопоту.
У сезон молодих кабачків такі оладікі - прекрасна ідея. Крім овочів в основу ви можете додати також подрібнений кріп або петрушку, наприклад. Рекомендую в занадто рідке "тісто" додати трохи борошна. Але якщо ваші кабачки не дуже молоді, не дають багато рідини, то можна обійтися і без неї. Спеції, крім традиційних солі і перцю, також можете підібрати за смаком. Обов'язково раджу взяти цей класний рецепт на замітку.
- Кабачки і цукіні - 5-6 штук (маленькі)
- Цибулина - 1/2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 2-6 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Молоді кабачки і цукіні вимийте, обсушити, видаліть хвостики і наріжте великими шматочками. Очистіть цибулю і часник.
2. Щоб приготувати кабачкові оладки швидко і просто, рекомендую використовувати техніку. З нею процес дійсно займе хвилини. Додайте туди ж цибуля і часник.
3. Подрібнені кабачки посоліть і поперчіть за смаком. Додайте яйце і ретельно перемішайте. При необхідності всипте борошно.
4. І все, залишиться справа за малим: розігріти на сковороді трохи рослинного масла і смажити оладки з двох боків до рум'яної скоринки.
Подавайте їх до столу зі сметаною, майонезом або улюбленим соусом. Смачного!
Подавайте їх до столу зі сметаною, майонезом або улюбленим соусом. Смачного!