Рецепт Аджика з кабачків з яблуками фото

Аджика з кабачків з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Помідор , Морква , Болгарський перець , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Аджика
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує безліч різних поєднань овочів і фруктів, які використовують для приготування аджики. Мені дуже подобається аджика з кабачків, томатів, перцю, моркви і яблук. Чудова закуска!

Опис приготування:

Один із сотні простих рецептів приготування аджики з кабачків з яблуками. Готова закуска прекрасно підійде до різноманітних гарнірів або м'ясним блюдом. Аджика виходить в міру гострої і дуже м'якою на смак. Якщо ви любите більш пікантні закуски, додайте трохи подрібненого пекучого стручкового перцю. Хай щастить!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Яблука - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Перець солодкий - 500 грам
  • Часник - 5 штук
  • Помідори - 1, 5 кілограма
  • Перець червоний мелений - 2, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 200 грам
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 1
Помідори промиваємо, очищаємо від шкірки (для цього занурте їх в окріп) і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 2
Кабачки промиваємо, очищаємо від шкірки і також пропускаємо через м'ясорубку.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 3
Солодкий перець очищаємо від насіння і плодоніжок, пропускаємо через м'ясорубку.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 4
Також чинимо з морквою.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 5
Яблука теж подрібнюємо в м'ясорубці. Часник пропускаємо через прес.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 6
Засипаємо сіль, цукор. Вливаємо олію.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 7
Варимо аджику на середньому вогні приблизно 40 хвилин. В кінці додаємо червоний перець, варимо ще 10 хвилин, помішуючи. Розкладаємо гарячу аджику по стерилізованих банках. Закочує банки, вкутуємо в ковдру.
аджика з кабачків з яблуками - фото крок 8
Зберігаємо аджику в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти