Аджика з кабачків з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч різних поєднань овочів і фруктів, які використовують для приготування аджики. Мені дуже подобається аджика з кабачків, томатів, перцю, моркви і яблук. Чудова закуска!
Один із сотні простих рецептів приготування аджики з кабачків з яблуками. Готова закуска прекрасно підійде до різноманітних гарнірів або м'ясним блюдом. Аджика виходить в міру гострої і дуже м'якою на смак. Якщо ви любите більш пікантні закуски, додайте трохи подрібненого пекучого стручкового перцю. Хай щастить!
- Кабачки - 3 кілограма
- Яблука - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Перець солодкий - 500 грам
- Часник - 5 штук
- Помідори - 1, 5 кілограма
- Перець червоний мелений - 2, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 200 грам
Помідори промиваємо, очищаємо від шкірки (для цього занурте їх в окріп) і подрібнюємо за допомогою м'ясорубки.
Кабачки промиваємо, очищаємо від шкірки і також пропускаємо через м'ясорубку.
Солодкий перець очищаємо від насіння і плодоніжок, пропускаємо через м'ясорубку.
Також чинимо з морквою.
Яблука теж подрібнюємо в м'ясорубці. Часник пропускаємо через прес.
Засипаємо сіль, цукор. Вливаємо олію.
Варимо аджику на середньому вогні приблизно 40 хвилин. В кінці додаємо червоний перець, варимо ще 10 хвилин, помішуючи. Розкладаємо гарячу аджику по стерилізованих банках. Закочує банки, вкутуємо в ковдру.
Зберігаємо аджику в прохолодному місці. Смачного!