Аджика з кабачків на зиму гостра
(покроковий рецепт з фото)
Така аджика стане прекрасною закускою до м'яса або риби. Аджика не поступається томатної, вона дуже гостра і з ароматом часнику.
Подрібніть кабачки, часник і гіркий перець. Варіть зі спеціями, потім розкладіть по стерильним баночках. Засукайте. Хай щастить!
- Кабачок - 2 кілограма
- Перець гіркий (чилі) - 100 грам
- Часник - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 180 грам
- Оцет столовий 9% - 100 мілілітрів
- Масло рослинне рафіноване - 150 мілілітрів
Підготуємо овочі для аджики. Все потрібно ретельно вимити.
Перемелюємо всі овочі в м'ясорубці або за допомогою блендера.
Додаємо до овочів сіль, цукор, олія, оцет, варимо аджику 40 хвилин. Час від часу помішувати, щоб вона не пригоріла.
Готову аджику розкладаємо по стерильним баночках, накриваємо стерильними кришками, закочує. Готово!