Рецепт Аджика з кабачків на зиму гостра фото

Аджика з кабачків на зиму гостра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Заготовки , Аджика
Кількість порцій: 4-7
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Така аджика стане прекрасною закускою до м'яса або риби. Аджика не поступається томатної, вона дуже гостра і з ароматом часнику.

Опис приготування:

Подрібніть кабачки, часник і гіркий перець. Варіть зі спеціями, потім розкладіть по стерильним баночках. Засукайте. Хай щастить!

  • Кабачок - 2 кілограма
  • Перець гіркий (чилі) - 100 грам
  • Часник - 200 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 180 грам
  • Оцет столовий 9% - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне рафіноване - 150 мілілітрів
аджика з кабачків на зиму гостра - фото крок 1
Підготуємо овочі для аджики. Все потрібно ретельно вимити.
аджика з кабачків на зиму гостра - фото крок 2
Перемелюємо всі овочі в м'ясорубці або за допомогою блендера.
аджика з кабачків на зиму гостра - фото крок 3
Додаємо до овочів сіль, цукор, олія, оцет, варимо аджику 40 хвилин. Час від часу помішувати, щоб вона не пригоріла.
аджика з кабачків на зиму гостра - фото крок 4
Готову аджику розкладаємо по стерильним баночках, накриваємо стерильними кришками, закочує. Готово!

Схожі рецепти