Рецепт Ікра з кабачків гостра на зиму фото

Ікра з кабачків гостра на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Літні
Заготовки, Гостре, Консервація

У нас в сім'ї люблять все гостре, тому і кабачкову ікру я роблю трохи гостріше, ніж за традиційним рецептом. Всі любителі гостренького, заходите і знайомтеся з рецептом. Він неодмінно стане Вам у пригоді!

Звичайно, якщо Ви любите гостре, то додавайте перець чилі на свій смак. Любителі ж традиційного смаку, цілком можуть прибрати гострий перець зі списку інгредієнтів: ікра вийде зовсім не гострою. Хай щастить!

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Морква - 700 грам
  • Перець чилі - 200 грам
  • Томатна паста - 200 грам
  • Часник - 200 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 1
1. Кабачки почистіть і наріжте кубиками.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 2
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 3
3. Лук почистіть і наріжте кубиком.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 4
4. Морква почистіть і натріть на тертці.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 5
5. Додайте до кабачків цибулю і моркву, обсмажте все разом близько 7 хвилин.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 6
6. Перекладіть все в глибоку ємність, додайте подрібнений перець чилі, томатну пасту, сіль, цукор, оцет і тушкуйте на невеликому вогні близько 1 годину.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 7
7. Додайте подрібнений часник, тушкуйте ще 20 хвилин. Гарячу ікру розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте прокип'яченими кришками. Стерилізація не потрібно.
ікра з кабачків гостра на зиму - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти