Рецепт Бульйон з качки фото

Бульйон з качки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах , Качка
Роздільне харчування
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бульйон з качки - це смачний і поживний навар, який готують разом з овочами. На такому бульйоні можна приготувати будь-яку першу страву, а можна просто випити його вприкуску з птахом.

Опис приготування:

Ніжний, смачний і наваристий бульйон з качки в домашніх уязика - ідеальне рішення для"розвантажувального" дня. Крім цього, якщо ви відчули тяжкість в шлунку, можете також відварити бульйон на качці, тільки тоді видаліть шкірку і відправте варитися тільки м'ясо (краще філе). На основі такого бульйону виходять чудові перші страви.

  • Качка - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - За смаком
бульйон з качки - фото крок 1
1. На основі качки виходять не тільки дивовижні бульйони, але і неповторні за смаковими якостями перші страви. На цей раз я вирішила приготувати звичайний бульйон з качки з овочами. Отже, ретельно миємо птицю і поміщаємо її в холодну воду.
бульйон з качки - фото крок 2
2. Доводимо до кипіння, знімаємо піну, солимо за смаком і додаємо приправи (я зазвичай кладу лавровий лист і суміш перців горошком).
бульйон з качки - фото крок 3
3. Нарізаємо цибулю та моркву і відправляємо в бульйон. Варимо його на слабкому вогні близько 1, 5 годин (бульйон не повинен сильно кипіти), при необхідності знімаючи піну.
бульйон з качки - фото крок 4
4. Коли качка буде готова, знімаємо бульйон з вогню і кидаємо в нього зелень петрушки - вона ідеально доповнить і розкриє смак бульйону.
бульйон з качки - фото крок 5
5. Через 10-15 хвилин бульйон можна подавати до столу. При бажанні можна зробити до нього грінки.

Схожі рецепти