Рецепт Чахохбілі з качки фото

Чахохбілі з качки
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Птах , Помідор , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хоча традиційно чахохбілі готується з курятини, але заміна її на качку робить блюдо тільки смачніше. Ситне, соковите і апетитне блюдо, яке дуже просто приготувати.

Опис приготування:

Для приготування чахохбілі з качки, поріжте її на шматочки і обсмажте на сухій сковороді. Цибуля наріжте півкільцями і пасеруйте в олії. Потім додайте до нього м'ясо, нарізані помідори без шкірки, перець, воду і оцет і тушкуйте під кришкою протягом години після закипання. Для 10 хвилин до готовності додайте спеції, нарубану зелень і часник. Подавайте в гарячому вигляді з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • Качка - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 4 штуки
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Часник - 1 зубчик
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
чахохбілі з качки - фото крок 1
Качку поріжте на шматки і обсмажте на сухій сковороді до появи рум'яної скоринки.
чахохбілі з качки - фото крок 2
Цибуля наріжте півкільцями і пасеруйте в олії.
чахохбілі з качки - фото крок 3
Дрібно наріжте перець і очищені від шкірки помідори.
чахохбілі з качки - фото крок 4
До пасеровані цибулі додайте шматочки м'яса, порізані овочі, воду, оцет і доведіть до кипіння. Потім тушкуйте на слабкому вогні під кришкою протягом години. Для 10 хвилин до готовності додайте спеції, нарубану зелень і часник. Подавайте в гарячому вигляді з вашим улюбленим гарніром.

Схожі рецепти