Рецепт Фарш для хінкалі фото

Фарш для хінкалі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Зелень , Яловичина , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Хінкалі
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Дуже популярна страва у народів Кавказу. Хінкалі - смачні і соковиті великі"пельмені" оригінальної форми. Давайте приготуємо фарш для хінкалі за всіма правилами і отримаємо задоволення відмінним результатом.

Опис приготування:

Смачні і соковиті хінкалі приготувати не так і складно, якщо правильно приготувати фарш і замісити тісто. Рецепт приготування фаршу для хінкалі простий, але перший етап нарізки м'яса досить виснажливий. Адже для правильних класичних хінкалі м'ясо необхідно дрібно-дрібно порубати, а не подрібнювати через м'ясорубку. Ну і велику роль відіграють ароматні спеції і зелень. Читаємо уважно рецепт і готуємо смачне блюдо!

  • Яловичина - 800 грам (пожирнее)
  • Баранина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Зелень кінзи, петрушки - 1 пучок
  • Бульйон м'ясний - 200-250 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний гострий перець мелений - 1/3 чайних ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
фарш для хінкалі - фото крок 1
Фарш для хінкалі традиційно роблять з дрібно-дрібно нарубаного м'яса. Промите і обсушене м'ясо нарізаємо гострим ножем на дуже дрібні шматочки або рубаємо кухонним тесаком. Цей процес самий довгий і виснажливий.
фарш для хінкалі - фото крок 2
Однаково рубаємо і баранину, і яловичину. Потім змішуємо.
фарш для хінкалі - фото крок 3
Очистимо цибулю і дрібно-дрібно нарізаємо.
фарш для хінкалі - фото крок 4
Додаємо цибулю до м'яса. По бажанню, можна додати подрібнений часник, 1-2 зубчики буде досить.
фарш для хінкалі - фото крок 5
Приготуємо спеції для фаршу. Якщо вам не дуже подобаються зіра і коріандр, найпростіший набір - це сіль і перець.
фарш для хінкалі - фото крок 6
Помиємо зелень і дрібно наріжемо. Додаємо до м'яса спеції і зелень.
фарш для хінкалі - фото крок 7
Ретельно перемішуємо фарш і залишимо хвилин на 20, нехай спеції віддадуть свій аромат м'яса.
фарш для хінкалі - фото крок 8
І ось тепер додамо до фаршу м'ясний бульйон. Якщо бульйону немає, додаємо звичайну воду. Наливаємо бульйон невеликими порціями і перемішуємо фарш. Фарш не повинен бути рідким! !
фарш для хінкалі - фото крок 9
А тепер можна починати ліпити хінкалі.

Схожі рецепти