Рецепт Салат «Будапешт» фото

Салат «Будапешт»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Рецепт салату простий, яловичину поєднуємо з овочами. Для заправки найкраще підійде оливкова олія. У салат "будапешт" додають солодкий червоний лук, який і надає особливого смаку.

Яловичина буде смачніше, якщо її відварити разом з пряними травами, так само можна додати четвертинку цибулини, запашний перець і лавровий лист. В результаті вийде смачне м'ясо для салату і насичений бульйон. Зазвичай, в салат "будапешт" кладуть різнокольорові овочі, перець двох кольорів або червоний перець і жовті помідори, вибирайте за смаком.

  • Яловичина - 200 грам (відварна)
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Помідори - 3-4 штук
  • Лук червоний - 1 штука(1 невелика або половина великої цибулини)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пряні трави - 1 За смаком
  • Чорний перець - 1 щіпка
латук
Червоний цибулю ріжемо тонко і висипаємо в миску.
латук
Додаємо нарізаний невеликими шматочками болгарський перець.
латук
Заправляємо салат оливковою олією, посипаємо сіллю і чорним перцем.
Латук "будапешт" готовий. Смачного!

Схожі рецепти