Салат «Будапешт»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт салату простий, яловичину поєднуємо з овочами. Для заправки найкраще підійде оливкова олія. У салат"Будапешт" додають солодкий червоний лук, який і надає особливого смаку.
Опис приготування:
Яловичина буде смачніше, якщо її відварити разом з пряними травами, так само можна додати четвертинку цибулини, запашний перець і лавровий лист. В результаті вийде смачне м'ясо для салату і насичений бульйон. Зазвичай, в салат"Будапешт" кладуть різнокольорові овочі, перець двох кольорів або червоний перець і жовті помідори, вибирайте за смаком.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Помідори - 3-4 штук
- Лук червоний - 1 штука(1 невелика або половина великої цибулини)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Пряні трави - 1 За смаком
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Червоний цибулю ріжемо тонко і висипаємо в миску.
Яловичину попередньо відварюємо з пряними травами. Потім охолоджуємо, ріжемо поперек волокон і висипаємо в салат.
Додаємо нарізаний невеликими шматочками болгарський перець.
Далі, кладемо в салат помідори.
Заправляємо салат оливковою олією, посипаємо сіллю і чорним перцем.
Латук "Будапешт" готовий. Смачного!