Рецепт Салат «Дунайський» фото

Салат «Дунайський»
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Взимку нам часто не вистачає свіжих овочів, тому я пропоную вам зробити заготовку і насолоджуватися салатом зі свіжих овочів взимку.

Опис приготування:

Всі овочі нарізаємо соломкою або брусочками. Овочі змішуємо і викладаємо в каструлю, додаємо інші інгредієнти і ставимо на вогонь. Варимо приблизно 30-35 хвилин, іноді помішуючи. Розкладаємо по стерилізованих банках і закочує. Готово!

  • Капуста - 500 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Огірки - 500 грам
  • Помідори - 1 кілограм
  • Часник - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Оцтова кислота 70% - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
 Салат
Всі овочі добре моєму. Капусту шаткуємо соломкою.
 Салат
Морквину тремо на тертці.
 Салат
Помідори ріжемо брусочками.
 Салат
Огірки нарізаємо соломкою.
 Салат
Цибулю ріжемо півкільцями.
 Салат
Перець нарізаємо соломкою.
 Салат
Часник нарізаємо кільцями.
 Салат
Далі викладаємо все в каструлю, додаємо масло, цукор, сіль, оцтову кислоту і спеції. Ставимо на вогонь. Через 5-7 хвилин треба все добре перемішати, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин, ще раз перемішуємо і варимо ще близько 10 хвилин. Після знімаємо, охолоджуємо і розкладаємо по стерилізованим банкам. Насолоджуємося овочами взимку!

Схожі рецепти