Салат «Дунайський»
(покроковий рецепт з фото)
Взимку нам часто не вистачає свіжих овочів, тому я пропоную вам зробити заготовку і насолоджуватися салатом зі свіжих овочів взимку.
Всі овочі нарізаємо соломкою або брусочками. Овочі змішуємо і викладаємо в каструлю, додаємо інші інгредієнти і ставимо на вогонь. Варимо приблизно 30-35 хвилин, іноді помішуючи. Розкладаємо по стерилізованих банках і закочує. Готово!
- Капуста - 500 грам
- Цибуля - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Болгарський перець - 500 грам
- Огірки - 500 грам
- Помідори - 1 кілограм
- Часник - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Оцтова кислота 70% - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Всі овочі добре моєму. Капусту шаткуємо соломкою.
Морквину тремо на тертці.
Помідори ріжемо брусочками.
Огірки нарізаємо соломкою.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Перець нарізаємо соломкою.
Часник нарізаємо кільцями.
Далі викладаємо все в каструлю, додаємо масло, цукор, сіль, оцтову кислоту і спеції. Ставимо на вогонь. Через 5-7 хвилин треба все добре перемішати, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин, ще раз перемішуємо і варимо ще близько 10 хвилин. Після знімаємо, охолоджуємо і розкладаємо по стерилізованим банкам. Насолоджуємося овочами взимку!