Салат з м'яса з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Салат простий у приготуванні. В основі відварна телятина. Завдяки апельсину і яблуку смак свіжий і насичений. Підійде для святкового столу, варіант порційний в скоринках апельсина.
Телятину для приготування салату відварюємо заздалегідь. Від м'яса залежить і час приготування салату. Цього разу телятина була готова за 40 хвилин. Але іноді потрібно більше години. Телятину можна нарізати шматками і приправити пряними травами або додати лавровий лист в процесі приготування. Тоді і м'ясо буде ароматні, і бульйон вийде смачним.
- Телятина - 200 грам
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 0, 5 частини
- Сир твердий - 50 грам
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Чорний перець - 1 щіпка

Підготуємо інгредієнти.

Апельсин ретельно миємо, розрізаємо навпіл і ложкою виймаємо м'якоть. Шкурки повинні залишитися цілими. Дно можна трохи підрізати, щоб половинка апельсина була стійкою.

Яблуко чистим, натираємо і викладаємо в миску. Знадобиться половинка невеликого яблука.

Потім додаємо тертий сир.

Кладемо в салат трохи свіжої зелені. У мене молода петрушка.

М'якоть апельсина розрізаємо на шматочки, кісточки і перегородки видаляємо.
Додаємо апельсин в салат.
Додаємо апельсин в салат.

Телятину відварюємо. Потім ріжемо і відправляємо в піалу.

Заправляємо салат олією, додаємо соєвий соус і чорний перець.

Все перемішуємо і наповнюємо скоринки апельсина.

Салат з телятини з апельсином, яблуком і сиром готовий. Пригощайтеся!