Салат з рису з лососем, авокадо і апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне цікаве блюдо для романтичної вечері. Відварений рис, слабосоленої лосось, корисний авокадо і ароматний соковитий апельсин прекрасно поєднуються в цьому салаті і роблять блюдо ніжним і легким.
Дивовижне поєднання інгредієнтів в цьому салаті, чи не так? Але ж виходить він смачним, соковитим і легким. Якщо ви любите кулінарні експерименти і вам подобається поєднувати непоєднувані на перший погляд продукти, ви обов'язково повинні приготувати і спробувати цей салат.
- Мал - 1 Склянка (відварений)
- Лосось - 50-70 грам (слабосоленої)
- Авокадо - 1 штука (невеликий)
- Апельсин - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось основні інгредієнти для приготування салату. Рис відварити заздалегідь і остудіть, для салату він потрібен розсипчастим.
2. Очистимо апельсин, наріжемо його невеликими шматочками (не забуваємо вирізати плівки). Очистимо авокадо і наріжемо такими ж за розміром шматочками, як апельсин. Збризгуємо лимонним соком, щоб не потемнів.
3. Рибу теж нарізаємо невеликими кубиками, відправляємо всі інгредієнти в миску.
4. Додамо оливкова олія і лимонний сік, перемішаємо салат. Краще дати йому настоятися хвилин 15-20 в холодильнику і ще раз перемішати перед подачею.
5. Красиво serviruem. Можна приступати до дегустації.