Паштетний салат з авокадо і рису
(покроковий рецепт з фото)
Цікава закуска, яка може бути подана як салат або як намазки на тост, крекер або як начинка для волована. Цікаве поєднання інгредієнтів робить цю закуску незамінною для свята!
Такий закуски ви точно раніше не пробували. Цікаве поєднання інгредієнтів вражає своїм приголомшливим смаком! Тут варений рис, м'якоть стиглого авокадо, хрустка яловичина, ароматний імбир, м'який сир з хріном! Дуже смачно, корисно і безліч варіантів подачі!
- Авокадо - 1 штука
- Мал - 50 грам (варений)
- Імбир свіжий - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Яловичина - 30 грам (в готовому вигляді)
- Сир - 100 грам (м'який)
- Хрін - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
М'якоть авокадо вишкребіть ложкою, додайте лимонний сік і розімніть.
Імбир почистіть і дрібно наріжте або натріть.
Яловичину дрібно наріжте. В ідеалі потрібно використовувати яловичий снек (сушену яловичину).
Для заправки змішайте м'який сир, хрін. Приправити сіллю і poperčite.
Все перемішайте, додайте заправку.
Подайте як салат або як закуску. Смачного!