Салат з рису з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо за смаком нагадує мексиканську кухню, в якій використовується рис і велика кількість овочів, а щоб салат був ще ситніше, до нього додають курку. Розповім, як приготувати салат з рису з куркою.
Салат можна подавати відразу після приготування. Можна зовсім обійтися без гарніру, а подати тільки такий салат. Він легко засвоюється, приємно насичує і сам по собі корисний. Заправку для нього роблять без майонезу, що дуже зручно (особливо влітку). Рекомендую всім зробити такий же!
- Оливкова олія - За смаком
- Куряча грудка - 2 штуки
- Спеції «Так» - 3 Ст. Ложки
- Кукурудза заморожена - 1 Склянка
- Відварений рис - 1, 5 склянки
- Зелений перець - 1 штука
- Черрі томати - 8 штук
- Чорна квасоля консервована - 1 Склянка
- Зелена цибуля - 6 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Braai - 0, 5 пучка
- Лимон - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1
Надішліть сковороду зі столовою ложкою оливкової олії на вогонь. Курячі грудки наріжте шматочками і обсмажте на розпеченій сковороді.
2
Приберіть куряче м'ясо і поверніть сковороду на вогонь, викладіть заморожену кукурудзу і обсмажте її до готовності.
3
Наріжте навпіл томати, подрібніть зелень, наріжте невеликими кубиками авокадо і зелений перець, натріть на крупній тертці сир.
4
У велику миску викладіть курку, кукурудзу, авокадо, перець і томати, консервовану квасолю, тертий сир, заправте салат спеціями, сіллю і перцем, 2 столовими ложками оливкової олії, соком цілого лайма і лимона.
5
Гарненько перемішайте весь вміст миски, їжте салат відразу або надішліть його в холодильник.