Рецепт Салат з рису з куркою фото

Салат з рису з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал , Куряча грудка , Басматі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Блюдо за смаком нагадує мексиканську кухню, в якій використовується рис і велика кількість овочів, а щоб салат був ще ситніше, до нього додають курку. Розповім, як приготувати салат з рису з куркою.

Опис приготування:

Салат можна подавати відразу після приготування. Можна зовсім обійтися без гарніру, а подати тільки такий салат. Він легко засвоюється, приємно насичує і сам по собі корисний. Заправку для нього роблять без майонезу, що дуже зручно (особливо влітку). Рекомендую всім зробити такий же!

  • Оливкова олія - За смаком
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Спеції «Так» - 3 Ст. Ложки
  • Кукурудза заморожена - 1 Склянка
  • Відварений рис - 1, 5 склянки
  • Зелений перець - 1 штука
  • Черрі томати - 8 штук
  • Чорна квасоля консервована - 1 Склянка
  • Зелена цибуля - 6 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Лимон - 1 штука
  • Вапно - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
1
Надішліть сковороду зі столовою ложкою оливкової олії на вогонь. Курячі грудки наріжте шматочками і обсмажте на розпеченій сковороді.
2
Приберіть куряче м'ясо і поверніть сковороду на вогонь, викладіть заморожену кукурудзу і обсмажте її до готовності.
3
Наріжте навпіл томати, подрібніть зелень, наріжте невеликими кубиками авокадо і зелений перець, натріть на крупній тертці сир.
4
У велику миску викладіть курку, кукурудзу, авокадо, перець і томати, консервовану квасолю, тертий сир, заправте салат спеціями, сіллю і перцем, 2 столовими ложками оливкової олії, соком цілого лайма і лимона.
5
Гарненько перемішайте весь вміст миски, їжте салат відразу або надішліть його в холодильник.

Схожі рецепти